Petreceri moderne pentru copilul tău

petreceri copii bucuresti, locuri petreceri copii
La hotel InterContinental București suntem încântați să participăm la crearea celor mai dragi amintiri ale tale. Spre exemplu, știm cât de importante sunt botezurile și recepțiile de nuntă în viața unei persoane, iar echipa noastră de profesioniști este pregătită cu absolut tot ce este necesar pentru ca aceste momente să fie cu atât mai speciale pentru tine, familie și invitați. Organizarea unei petreceri pentru copii în București este încă un prilej de sărbătoare la InterContinental București, duminica, pe parcursul evenimentului nostru săptămânal, Brunchissimo.

Care sunt lucrurile necesare pentru succesul unor petreceri pentru copii în București? Am identificat o suită de elemente care contribuie la realizarea unei atmosfere plăcute în cadrul acestora:

Un spațiu sigur, supervizat de adulți

Se spune că un copil nu are nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit deoarece, în general, copiii au o imaginație bogată care să-i țină ocupați și amuzați. Dar, în același timp, știm și că un loc de joacă sigur la o petrecere pentru copii îl va stimula să își pună în valoare toate ideile fanteziste. La InterContinental București, locul de joacă este în permanență supravegheat de către echipa hotelului; copiii se pot juca în voie, în timp ce tu te relaxezi cum se cuvine după o săptămână încărcată.

Spațiul de joacă din cadrul Brunchissimo este un punct de atracție pentru organizarea unei petreceri pentru copii în București, unde mereu se aud râsetele celor mici și se formează prietenii noi. Aici, copiii își pot consuma o bună parte din energia explozivă pe care o au pentru a-i face loc poftei de mâncare. Deliciile cu care se pot delecta în locul pentru petreceri de copii includ și vata de zahăr sau popcornul proaspăt!

Animatori profesioniști și îndrăgiți

Ce la cele mai moderne petreceri pentru copii în București nu pot lipsi actorii talentați de la radio Itsy Bitsy! Aceștia vor stârni amuzamentul celor mici, în timp ce tu savurezi meniul format din specialități culinare internaționale și te relaxezi pe fundalul sonor al formației lui Jazzy Jo.

Pe lângă întâlnirea cu ZĂPĂ, un personaj îndrăgit de la radio Itsy Bitsy care va susține, printre altele, workshopuri educaționale, copiii vor fi încântați să descopere castelul gonflabil și jucăriile Noriel - partenerul lor de joacă pe parcursul Brunchissimo. Castelul gonflabil pe care îl vor avea la dispoziție este unul din locurile pentru petreceri de copii care stârnesc entuziasmul celor mici - se vor simți ca niște prinți și prințese în timp ce se joacă în el!

Mâncare sănătoasă, naturală și proaspătă

Meniurile sunt create folosind ingrediente proaspete, deoarece știm cât este de importantă nutriția corectă a copilului tău. În cazul unor alergii, te încurajăm să ne spui dacă ai vreo cerință referitoare la ingredientele folosite, pentru ca noi să putem crea experiența culinară pe care tu și familia ta v-o doriți la petrecerea pentru copii la hotel InterContinental București. Cheful nostru iscusit crează meniul de mâncare cu grijă, pentru ca felurile servite să reprezinte un moment sănătos și delicios pe durata întregii zile petrecute alături de noi.

Activități distractive și jocuri interactive

Un aparat de karaoke este exact ceea ce îi trebuie unei petreceri pentru copii în București! Sub îndrumarea lui ZĂPĂ și a asistentei sale, copiii vor cânta mai multe melodii și vor învăța cum să își exprime talentele și creativitatea. Concursurile surpriză vor premia copii cu jucării Noriel. Workshopurile de desenat sau spus povești vor anima, de asemenea, atmosfera, transformând Brunchissimo dintr-un eveniment relaxant, și în unul educațional!

Petrecerile pentru copii în București reprezintă un moment special atât pentru ei, cât și pentru părinți, la Brunchissimo. Prețul este de 250 lei / persoană, cu servicii gratuite pentru copii sub 10 ani și cu o reducere de 50% pentru copiii de până la 14 ani. Rezervați acum locul dvs. O lume plină de minune și arome vă așteaptă!
Rezervă

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL