Brunch cu fructe de mare în București

​Un nou sezon de bună dispoziție! Un pahar de sampanie Veuve Clicquot la primire și un loc de joacă complet reamenajat pentru copii. 

brunch cu fructe de mare

Un nou sezon de bună dispoziție

Fructe de mare, deserturi cu tradiție, café concert. Dar și șampanie Veuve Clicquot din partea noastră și un loc de joacă complet reamenajat pentru și mai multă distracție pentru copii.  Când îți dorești brunch-ul perfect în București, oprește-te la InterContinental. În fiecare duminică, între 12:00 și 16:00. Rezervă-ți locul la Sunday Brunch!

Brunch-ul: o istorie seducătoare

Dacă e duminică, e brunch - în toate orașele mari ale lumii. Combinația jucăușă și stilată între "breakfast" și "lunch", mic dejun și prânz, a devenit un reper cultural în Marea Britanie, la 1900, și a făcut carieră în S.U.A., în anii '30 plini de farmecul jazz-ului. Toți adorăm brunch-ul, care dă un plus de strălucire oricărei ocazii de socializare din timpul zilei: "Brunch-ul este vesel, sociabil și seducător", scria Guy Beringer în 1895. "Te îndeamnă la conversație. Îți dă bună dispoziție, satisfacție legată de tine și de ceilalți, mătură grijile și pânzele de păianjen ale săptămânii."

Când îți dorești brunch-ul perfect în București, oprește-te la InterContinental. Brunch-ul nostru cu fructe de mare e faimos pentru bufetul cu preparate proaspete și delicioase, plus multe alte idei și rețete creative de brunch. De fapt, "-issimo" din Brunchissimo face cu ochiul către bucătarul-șef italian, dar și către gustul exuberant al preparatelor noastre de brunch, de o mare varietate. De la salate ușoare și rafinate de sezon, la fripturi și specialități din carne, fructe de mare gătite live, până la o roată impresionantă de parmezan & paste, dar și o gamă largă de deserturi cu tradiție - oaspeții noștri spun că sunt toate la superlativ.

Fructe de mare, deserturi cu tradiție, café concert

Bufetul de fructe de mare e vedeta oricărei duminici, cu scoici, creveți, midii și vongole proaspete gătite savuros chiar în fața ochilor tăi de echipa noastră de bucătari talentați. Dar și fripturile fragede in stil Wellington sau de pește, tăiate cu măiestrie chiar în fața ta.

Tapas spaniole, "lattaio corner" în stil italian, supe franțuzești sau marocane - la Corso Brasserie, te poți bucura de un meniu sănătos, potrivit stilului tău de viață. Selecția cărnurilor variază odată cu temele sezonului, iar felul în care sunt asezonate și gătite ne-a adus renumele de "cel mai bun brunch din București". 

Corso Brasserie are o tradiție recunoscută în patiserie, prin urmare toate deserturile pe care le veți gusta vor fi revelații pentru simțuri: fântâni de ciocolată, macarons preparate în laboratoarele noastre, prăjituri românești sau internaționale cu accente-surpriză.

Ca să ai tabloul complet al unui brunch stilat în București, trebuie să mai adaugi un cocktail de bun venit, café concert, o atmosferă relaxată și distracție maximă pentru copii, care au la dispoziție un loc de joacă spațios, separat, supraveghere atentă și activități creative. Plus un castel gonflabil, muzică, dans și bufet special!

După experiența de până acum, noi credem c-o să-ți dorești să revii - așa că nu uita să te înscrii la tombola Brunchissimo! Poți câștiga o altă duminică magică la Corso Brasserie, o cină gourmet sau o zi la Health Club 22.

Rezervări

Preț: 245 ron/ persoana. 
Gratuit pentru copii până în 6 ani, 50% reducere pentru copii sub 12 ani
.
Prețul include primire cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot și un pachet de băuturi (vin alb și roșu, bere draft, sucuri, cafea și apă).

Pentru fiecare sticlă de șampanie cumpărată primești un cadou surpriză de la Veuve Clicquot!

Deschis între 12.00 -16.00. Parcare gratuită în funcție de disponibilitate.
Rezervă online sau contactează-ne la 0799 994 995.

 
Rezervă

brunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de marebrunch cu fructe de mare
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL