Terase din București: vara la Corso

Bucharest Cooler, Sweet Thrill  sau Refreshing Gossip?

terase-bucuresti-2017-1
În primele zile de vară cu vreme frumoasă, alege terasa Corso by Veuve Clicquot - și ai intimitate în inima orașului.
Chiar în centrul Bucureștiului, există o oază urbană cu atmosferă intimă, culori vibrante pe fundal și gust de șampanie fină. Terasa Corso by Veuve Clicquot te face să sărbătorești ceva în fiecare zi, chiar și simplul fapt că trăiești într-un oraș spectaculos, plin de posibilități. Rafinatul meniu de șampanie include Veuve Clicquot Rich, perfectă pentru zilele călduroase, dar și legendarele Veuve Clicquot Rose și Veuve Clicquot Brut. Platouri speciale de fructe și brânzeturi, gustări și canapés, cocktail-uri, smoothie-uri și cafea cu brandy, toate acestea pun notele potrivite în simfonia gustului urban. Proaspăt, stilat, efervescent - iată gustul unic al Bucureștiului.

Și acum, închide ochii și imaginează-ți. Tu și prietenele tale sărbătoriți serile de iunie sau ultimele nopți de mai. Dintre terasele cu mâncare bună din București, ați ales Corso Brasserie. Vă uitați la pozele din timpul verilor trecute, împărtășiți amintiri, faceți planuri pentru noile aventuri de vară. Întotdeauna v-a plăcut să vedeți jumătatea plină a paharului - de preferat, cu șampanie, am adăuga noi. După ce ați simțit gustul stelelor, poate veți vrea să simțiți aroma oceanului - și să comandați Ocean's Delight, 6 stridii proaspete a căror aromă vă va purta instantaneu pe malul mării, la o cină pe plajă. Pentru cele care preferă stilul mix'n'match, am pregătit un platou cu toate deliciile casei: Corso At A Glance. Este povestea noastră într-o singură frază gourmet, o legendă urbană reinventată. Muzică în aer, vibrațiile orașului, conversație intimă și râsete calde - o seară pe care o poți împărtăși cu prietenii de pe Facebook, cu hashtag #MakingMemories.

Pentru seri romantice, nu am schimba nici un detaliu din scenariul de mai sus, poate doar alegerea deliciului de vară (Summer Delight): platoul Sweet Thrill, cu căpșuni proaspete, e perfect pentru începuturi romantice, mai ales dacă aveți ceva de sărbătorit. Petrecerile private vor fi strălucitoare și intime, în același timp - așa că vă invităm pe terasa noastră cu stil, din inima orașului.
Terasa Corso by Veuve Clicquot este deschisă în fiecare seară, de la ora 18.00 și până după miezul nopții. Intrarea se face din Bulevardul Nicolae Balcescu. 25 de locuri, inclusiv fotolii confortabile și gondole.

Rezervă acum: 0799 994 995 sau bucharest.restaurants@ihg.com.
terase-bucuresti-2017-1terase-bucuresti-2017-1terase-bucuresti-2017-1terase-bucuresti-2017-1terase-bucuresti-2017-1terase-bucuresti-2017-1
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL