Modigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's Day

Dragostea plutește în aer la Modigliani!

Modigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's Day
Simțiți cum dragostea plutește în aer? Data de 14 februarie este cunoscută, la nivel global, drept Ziua Îndrăgostiților, sau sărbătoarea Sfântului Valentin. Este ziua în care majoritatea oamenilor sărbătorește dragostea, oferind jumătății lor cadouri și pregătind experiențe deosebite, precum excursii în doi sau cine romantice. Nu este de mirare că restaurantele, de Valentine’s Day, se pregătesc cu oferte pe care orice cuplu le va adora!


Alint la Modigliani

Dacă iubești Italia și bucătăria mediteraneană, atunci vino să le redescoperi chiar în centrul Bucureștiului, la  Restaurant Modigliani! Aici vei fi purtat într-o experiență senzorială deosebită, încă de la prima vizită.

Atmosfera familiară, dar în același timp distinsă a restaurantului de cinci stele cu priveliște spre Teatrul Național din București încântă orice oaspete sosit aici, și invită la conversații plăcute. Este restaurantul perfect pentru o cină romantică de Valentine’s Day - deși este amplasat în centrul orașului, este un loc discret, intim, și, pe deasupra, are un meniu special pentru Luna Iubirii.
Cu preparate culinare sofisticate, pregătite cu ingrediente proaspete, de cea mai înaltă calitate, Restaurant Modigliani este o experiență fine dining aparte în București. Surprinde-ți jumătatea cu o invitație la cină, la Modigliani!


Un moment irezistibil în Luna Iubirii

Întâmpinarea specială în seara lui 14 februarie, cu un pahar de Prosecco și muzică live la pian vă va deconecta de restul lumii, creând o atmosferă intimă și memorabilă. Sentimentul de răsfăț va fi completat de felurile rafinate de mâncare, la care reproducerile după picturile lui Amedeo Modigliani vor fi martore.

Lăsați-vă ispitiți de arome savuroase în combinații apetisante! Toată luna februarie, la Modigliani poți alege meniul special ce include: duo foie gras în crustă de alune de pădure servit cu chutney de gutui și piure de prune, ravioli cu piure de dovlecel, piept de rață cu sos de vin roșu, un revigorant sorbet de căpșuni și incredibilul desert Chocolate passion pregătit, bineînțeles, cu ciocolată și fructul pasiunii. Răsfățul culinar vă va seduce simțurile, parcă șoptind, că seara vă aparține numai vouă.

Experiența Modigliani este precum o călătorie din inima Bucureștiului spre tărâmuri exotice, unde te-ai retras să porți conversații spumoase cu jumătatea ta și să ciocnești cocktailuri rafinate în cinstea voastră. Simte pasiunea la Modigliani, unul dintre cele mai romantice restaurante din București, de Valentine’s Day!
Este cel mai simplu mod de a-i spune cuiva: “Te iubesc!”

Rezervări la http://www.restaurantmodigliani.com/book sau la numărul de telefon 0799.994.995
 
Modigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's DayModigliani, romanticul restaurant pentru Valentine's Day
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL