O cină aniversară precum o călătorie în Italia, la Modigliani

restaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchi
O colecție de retete italiene autentice și rafinate, servicii ireproșabile, un bucătar Italian recunoscut, recunoașterea  "Ospitalita Italiana" și „Accademia della Cucina Italiana” : iubitori de gourmet, vă prezentăm Restaurantul Modigliani, pentru aniversările importante din viața voastră.

Modigliani, unul dintre cele mai bine cotate restaurante cu specific italian din București

Modigliani este locul perfect pentru a vă bucura din plin de la dolce vita, chiar în centrul Bucureștiului. Unul dintre cele mai bine cotate restaurante cu specific italian din oraș vă invită să descoperiți savoarea autentică a preparatelor semnate de Bucătarul nostru Italian, precum și selecția de vinuri din podgoriile Italiei alese de către somelierul nostru.
 
O cină la Modigliani vă va face să vă simțiți, pentru câteva ore, în Bella Italia. Mai ales dacă sarbatoriți un eveniment important din viata dumneavoastră sau a celor din jur, fie că este o zi de naștere la Modigliani, o aniversare cu colegii de serviciu, chiar și un botez sau o nuntă cu specific italian.

Situat la parterul Hotelului InterContinental București, chiar în centrul orașului, atmosfera intimă și decorul clasic din interior sunt ideale pentru o seară de sărbătoare.  O dovedesc Certificatul de Excelență TripAdvisor Travelers’ Choice, dar si certificarile "Ospitalita Italiana" si „Accademia della Cucina”. Sunt recunoasteri importante ale originii ingredientelor, autenticitatii retetelor si calitatii serviciilor oferite in Restaurantul Modigliani.  

Arome proaspete italiene, pentru o experiență "la dolce vita", de neuitat

Modigliani are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: preparate deosebite cu ingrediente autentice italiene, însoțite de vinuri din podgorii vestite din Italia, alese de un somelier experimentat. Atmosfera intimă creată de lumina lumânărilor, muzică de pian și decor clasic, cu reproduceri ale faimoaselor picturi semnate Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seară romantică, o cină de afaceri sau o aniversare cu un gust autentic italian.
Ofertă specială: Tortul din partea casei pentru petrecerile sau cinele cu ocazia zilei de naștere.
La Modigliani, cina începe cu o selecție de Antipasti, precum salate specifice italiene , Camalari fritti, Carpaccio di manzo sau specialitatea pane cunzato, urmate de supe aromate, Crema di funghi porcini sau faimosul Caciucco.

Dacă sunteți pasionati de Gnocchi, puteți alege Gnocchi alla Sorrentina, gnocchi de cartofi gratinați cu roșii și mozzarella, sau puteți să participați la Giovedi Gnocchi, un eveniment săptămânal, pentru a sărbători tradiția italiană de a mânca gnocchi în fiecare joi - Gnocchi al Tartufo Nero, al Pomodorini e Basilico, Panna e Pesto, al Quattro Formaggi sau alla Bolognese.

Pentru paste, vă recomandăm tagliolini negre cu scoici și migdale prăjite sau fettuccine cu somon afumat și praz. O alta optiunie pentru felul principal ar fi sa alegeși una dintre recomandările bucătarului, Filletto Rossini.

Fanii grill-urilor vor găsi aici o mare varietate, precum vrăbioara de vită sau antricotul Black Angus, faimosul mușchi de vită argentinian, cotletele de miel din Noua Zeelandă sau creveții-gigant din Indonezia.


Desigur, la final, nu puteți rata gama de deserturi divine, pregatite în casă, precum cel mai bun Tiramisu din București, Torta al Limone Amalfitana sau Panna Cotta cu fructul pasiunii. Iar când acompaniezi toate acestea cu un pahar de vin rosu sau alb, poți transforma o seară obișnuită într-una specială.

Alege să îți sărbătorești ziua de naștere la Restaurantul Modigliani, iar noi iți oferim cadou tortul aniversar!

Iar daca numărul invitaților o impune, putem pregăti și un meniu special sau, putem organiza petreceri private pe care le putem personaliza în functie de cerințele voastre.
 

Locație și rezervări

  • Modigliani - paste e carne este situat în inima Bucureștiului, la parterul Hotelului InterContinental București, cu intrare atât din hotel, cât și din strada Batiștei, fiind înconjurat de un spațiu verde și de o terasă generoasă care vă oferă aerul proaspăt și liniștea pentru a lua cina după o zi agitată.
  • Cina este servită între orele 18:00 și 23:30 de luni până duminică.
  • Rezervări: 0799 994 995, bucharest.restaurants@ihg.com sau online pe www.restaurantmodigliani.com.
restaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchirestaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchirestaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchirestaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchirestaurant-italian-bucuresti-giovedi-gnocchi
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2018 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL