Corso business lunch, în centrul Bucureștiului

Atmosferă elegantă pentru prânzuri de afaceri reusite. Vedere spectaculoasă la bulevard și o terasă vibrantă.

business-lunch-centru-bucuresti
În business, fiecare detaliu contează. Iar alegerea unui restaurant pentru un prânz de afaceri poate fi cheia către un “deal” semnat, așa că dacă planifici un business lunch, ia în calcul atât locația, cât și meniul sau avantajele pe care le oferă.

Ocupând probabil cea mai bună locație din centrul orașului, cu vedere spre cel mai aglomerat bulevard din București, Corso este un restaurant elegant, cu terasă, unde bufetul de prânz este un hit pentru un business lunch, iar atmosfera plăcută și relaxată garantează un networking reușit.
 
Atmosferă elegantă, pentru prânzuri de afaceri reușite
Aflată la parterul Hotelului InterContinental București, Braseria Corso este un spațiu rafinat și confortabil cu o vedere spectaculoasă la bulevard (intrare separată din Bd. Nicolae Bălcescu) și cu un aer de braserie pariziană. Decorul clasic elegant, experiența culinară și spectacolul orașului pe fundal, în apropierea punctelor turistice și de afaceri importante ale Bucureștiului, Corso oferă o opțiune perfectă pentru un business lunch în centru și este preferat atât de turiștii străini care călătoresc pentru afaceri, cât și de cei români.

De la primele ore ale dimineții până seara târziu, terasa aduce un plus de energie pentru cei care vor să ia pulsul orașului. Poți ajunge direct cu metroul până la Piața Universității sau poți parca în parcarea subterană de la Universitate, de unde poți ajunge direct în holul hotelului.
Echipa de bucătari români ai hotelului a dezvoltat meniul astfel încât să readuca turiștilor străini, dar și localnicilor bucureșteni, gusturile românești autentice, din ingrediente premium, prezentate într-o manieră contemporană, de fine dining.
 
Meniu brunch de afaceri
Deschisă în fiecare zi, pentru mic dejun, prânz și cină, braseria propune un meniu cu preparate românești și denumiri "a la Belle Epoque", reinterpretate în stil contemporan. De asemenea, bufetul extem de bogat în salate de sezon, supe sau ciorbe, preparate calde și deserturi pregătite în casă asigură succesul unui prânz de afaceri senzorial, memorabil și relaxant în centrul orașului. Nu lipsește stația live, unde bucătarii pregătesc pe loc paste, gnocchi, risotto, peste și legume în stil asiatic.
 
În fiecare duminică, din septembrie până în iunie, Braseria Corso este gazda perfectă pentru "Brunchissimo", cel mai apreciat brunch din oraș pentru cei care preferă întâlnirile de business mai relaxate, peste weekend.
 
Program și rezervari
  • Rezervări: prin telefon, la 0799 994 995.
  • Program: Luni - Duminică pentru mic dejun (6.30- 10.30), prânz (12.00 - 15.00), cină (18.00 - 22.30).
  • Capacitate: 32 de mese, 95 de locuri înăuntru, 20 de locuri pe terasă.
  • Sunday Brunch: 12.30 - 16.30 pm (septembrie - iunie).
De luni până vineri, între orele 12.00 și 15.00, vă așteptăm să luați prânzul de afaceri la Corso, cu o ofertă specială:
  • Stație live cu paste proaspete, carne și legume, Selecție de brânzeturi, mezeluri și pește, Salate și legume de sezon, Supe și feluri principale, Deserturi de casă, Apă, răcoritoare și băuturi calde.
  • Oferta business lunch la Corso: 115 RON / pers (TVA inclus).
business-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucurestibusiness-lunch-centru-bucuresti
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL