VISEZI LA O NUNTĂ DE CINCI STELE? VINO LA NOI!

nunta-de-lux
Visezi la o nuntă exclusivistă, până la cel mai mic detaliu? Ne plac provocările, iar eleganța și bunul gust ne sunt caracteristice în toate aspectele, de la servicii, la dotări, la calitatea personalului și organizare.

PERSONALIZAREA, LA STANDARDE ÎNALTE

La InterContinental București, avem o experiență de peste 45 de ani în organizarea de evenimente la cel mai înalt nivel. Astfel, wedding plannerii noștri sunt pregătiți să anticipeze și să ducă la bun sfârșit cele mai pretențioase solicitări, să dea mirilor sfaturi legate de organizare, dar și să le dea încrederea că sunt pe mâini competente, care vor contribui la reușita evenimentului. Ne putem adapta celor mai exclusiviste dorințe, pentru a organiza o nuntă de cinci stele, personalizată până în cele mai mici detalii.

APARTAMENTE ELEGANTE ȘI CONFORTABILE

Știm că mirii trebuie să se pregătească pentru nuntă într-un loc cât se poate de elegant și confortabil, unde să poată face și fotografii cu momentele principale ale pregătirilor din ziua nunții. De aceea, oferim un apartament Club Suite pentru miri, cu balcon dublu și priveliște asupra centrului orașului. Nu i-am uitat nici pe nași, care vor beneficia de o Cameră Deluxe.

Invitații la nuntă vor avea și ei tarife speciale în noaptea nunții, astfel încât să poată petrece fără griji până în zori. Apartamentul mirilor va fi pregătit în mod special cu  petale de trandafiri, și o sticlă de vin spumant.

SĂLI CU PRIVELIȘTI UNICE

Sala Fortuna, de la etajul 21 al hotelului, cu 120 de locuri este sala de bal aflată la cea mai mare înalțime, nu doar din București, ci chiar din România. Îți vei surprinde cu siguranță oaspeții cu această sală de unde Bucureștiul se vede uluitor de frumos! Și, bineînțeles, le vei da prilej de sedințe foto și selfie-uri. Cu siguranță va fi prima oară când unii dintre ei vad Bucureștiul de la o asemenea înălțime. În plus, Sala Fortuna este dotata cu echipamente moderne audio/video și cu un sistem de lumini ce pot fi personalizate în funcție de culoarea preferată.

La parterul hotelului, se află  Braseria Corso și Restaurantul Modigliani, potrivite pentru evenimente private de până la 70  de invitați, cu terase elegante, pentru cei care vor să se răcorească după un dans frenetic. Pentru evenimente mai restrânse, de până la 50 de invitați, Sala Opera de la etajul al doilea este o buna opțiune, care are și avantajul unei terase cu o priveliște superbă asupra Pieței Universității.  

Pe Terasa Opera se poate organiza și primirea invițatilor, chiar dacă nunta are loc în alta sală de bal a hotelului. Aici se pot face fotografii în funcție de tematică și de ce nu, pentru cei care visează să spună “DA” într-o locație specială, putem organiza chiar și ceremonii de nuntă. Fiecare sală de la InterContinental poate fi personalizată în funcție de preferințele și povestea mirilor.

SĂLI CU PERSONALITATE

Sala Ronda, cea mai mare sală de bal a hotelului, cu o capacitate de pana la 250 de invitați la o nuntă, este decorată cu o operă de artă impresionantă pe fundal.  Denumită simbolic „Hora”, această pictură pe lemn decorată cu foiță de aur, dă valoare și recognoscibilitate sălii.
În Sala Rapsodia, candelabrele impresionante din sticlă de Murano te fac să te simți la un bal organizat la palat, iar priveliștea superbă asupra orașului pe care o ai din Sala Fortuna, de la etajul 21 al hotelului, îi va impresiona pe invitați și va pune în umbră orice decorațiune. 

MENIURI FINE DINING, ȘAMPANIE NOBILĂ

Toate preparatele din meniu sunt proaspăt pregătite la hotel, inclusiv tortul, cu ingrediente premium și rețete gustoase, în funcție de meniul ales. Hotelul InterContinental a fost dintotdeauna renumit pentru gustul și calitatea preparatelor oferite, tradiție pe care o păstram și cu care ne mândrim.
Javanais de prosciutto, somon sălbatic marinat în whiskey cu capere, pulpă de rață confiată cu sos de fructe de pădure, terină de casă din peşte cu sparanghel verde, păstrăv de râu cu sos Normandia, file de vită argentiniană, salate bogate  de fructe asortate cu celebra șampanie a Casei Clicquot, Veuve Clicquot, parte a grupului LVMH (Moët-Hennessy – Louis Vuitton). Sunt doar câteva dintre opțiunile de lux  pe care le puteți adăuga în meniul petrecerii dvs.

PREGĂTEȘTE-TE DE NUNTĂ, LA SPA!

Pentru miri și participanți, se pot realiza pachete exclusive, oferite de salonul THAIco Beauty& Barber Art  din cadrul hotelului. Un capitol important al pregătirii mirilor este și cel legat de înfrumusețare. Specialiștii de la salonul THAIco Beauty & Barber Art, din cadrul hotelului îi pot îndruma pe miri cu un calendar de activități care încep cu șase luni înainte de nuntă: de la consultații privind tipul de piele și coafură, până la ședințe săptămânale pentru unghii, tratamente periodice pentru păr, pregătirea sprâncenelor sau testarea diferitelor coafuri și a tipurilor de machiaj.

Daca alegeți să vă organizați nunta la InterContinental București, partenerii noștri de la THAIco Beauty & Barber Art vă ofera un pachet special de nuntă cu o reducere de 20%.

ÎN INIMA ORAȘULUI

Aflat în inima orașului, la kilometrul 0, hotelul este un reper și o alegere perfectă pentru un eveniment pe măsura așteptarilor tale. La InterContinetal te vei simți cu adevărat la înălțime! Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum te putem ajuta să organiezi o nuntă de cinci stele la InterContinental, stabilește chiar acum o întâlnire cu experții noștri, completând formularul de mai jos.

Descarcă meniul PDF

CONTACT PENTRU ORGANIZAREA UNEI NUNȚI DE LUX LA INTERCONTINENTAL

nunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-luxnunta-de-lux
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2018 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL