Trendurile nunților în 2018

Știm că pentru nunta ta îți dorești ca totul să fie perfect. Dar cum arata o nuntă de vis? Află care sunt trendurile internaționale și recomandările experților InterContinental!

culoarea-anului-2018-nunti
O nuntă de vis, dar totodată aliniată la trendurile internaționale. Ştim că pentru nunta proprie ai vrea ca totul să fie perfect. Îţi împărtăşim entuziasmul şi te ajutăm să-ţi îndeplineşti visul.

EXPERIENȚĂ, PASIUNE ȘI PROFESIONALISM

Sute de cupluri au sărbătorit cel mai important moment al vieții lor la InterContinental și suntem mândri să declarăm că experienţa şi pasiunea pentru evenimente perfecte sunt ingredientele noastre preferate pentru o zi cu adevărat specială.

Cu facilităţi de ultimă oră şi cele mai bune servicii personalizate, echipa InterContinental® București este pregătită să vina în întâmpinarea dorințelor  mirilor și să ofere consultanță la cele mai înalte cote de profesionalism.

CÂTEVA TRENDURI ALE NUNȚILOR 2018

Astfel, împreuna cu partenerii noștri, identificăm din timp tendințele în materie de nunți și oferim cuplurilor opțiuni decorative în pas cu moda,  variante de amenajare personalizate în sălile de bal , în funcție de preferințe, astfel ca, peste ani, imaginea celei mai frumoase zile din viața de cuplu să fie una cu adevărat perfectă.

Printre tendințele pentru nunțile lui 2018 se remarcă, desigur, prezența culorii mov – lila.Pentru mirii care își organizează nunta la InterContinental București am pregătit  un pachet cadou din partea hotelului din care fac parte și diferite decorațiuni în culorile la modă  precum: fețe de masă și huse de scaune cu funde, meniuri și cartonașe pentru numele invitaților, numere de mese, lumini arhitecturale. Rochia și buchetul miresei,  buchetele și rochiile nașei, ale domnișoarelor și cavalerilor de onoare trebuie și ele luate în considerare. Mărturiile de nuntă și tortul pot fi și ele personalizate, dacă mireasa își dorește acest lucru.

Momentele de divertisment în cadrul nunții reprezintă o tendință tot mai des întâlnită, mirii optând să includă în programul serii diferite momente artistice precum dans profesionist, stand up comedy, acrobații sau iluzionism. Emisiunile TV de tip "Masterchef" au impus și o tendință în materie la nunți: în loc de tradiționalul meniu servit la masă, mirii preferă momente de spectacol tip live cooking sau combinații de stații live cu meniu servit. Această tendintă face petrecerea  mult mai dinamică, grație preparării mâncării în fața invitaților, un spectacol care lipsea până acum câțiva ani, când cel mai dinamic moment era dansul mirilor.

Nunțile la care participă familia și prietenii apropiați devin din ce în ce mai la modă, comparativ cu anii precedenți când trendul era să ai o nuntă cât mai mare și cât mai extravagantă:

"Avem multe solicitări pentru săli  cu capacitate de pâna la 100-150 de invitați, în care mirii preferă să aleagă un meniu mai pretențios pentru mai puține persoane, iar în sală -  decorațiuni personalizate, aranjamente florale speciale și momente artistice. De asemenea, posibilitatea de a primi invitații pe terasă și de a organiza acolo și o sedință foto este foarte apreciată de miri" ne-a mărturisit colega noastră Ruxandra Cernat, wedding planner.

WEDDING PLANNER-UL - PERSONAJUL CHEIE AL NUNTII

Pentru că nunțile au început să devină din ce în ce mai sofisticate și cu un program aproape similar cu al unui spectacol, mirii apelează tot mai des la "producatori" ai evenimentului, fie că este vorba despre companii organizatoare de evenimente sociale, sau de wedding planneri angajați de hoteluri și restaurante pentru a le veni în ajutor mirilor cu idei și soluții personalizate, pentru a prelua detaliile nuntii și totodată, grijile mirilor legate de organizarea acestui eveniment important din viața lor. Astfel,  coordonatorul evenimentului te va ajuta să planifici totul până în cele mai mici detalii, pentru ca nunta ta să fie perfectă, exact cum ţi-ai închipuit.

Ca totul să fie mai uşor, coordonatorul de nunţi de la InterContinental®, împreună cu partenerii săi, te vor ajuta să alegi toate detaliile pentru ca nunta ta să fie cu adevărat unică:
• Decoraţiuni • DJ • Fotograf • Cameraman • Mărturii • Limuzină • Candy bar • Aranjamente florale • Program artistic • Spectacol de lumini. Creată pe măsura dorinţelor şi personalităţii tale, nunta ta va fi cu siguranţă de neuitat.

CELE MAI POTRIVITE SPAȚII ȘI SĂLI PENTRU NUNȚI

La InterContinental Bucuresti  poți alege dintr-o gamă largă de spații versatile, unele având priveliști uluitoare asupra orașului, altele impresionând prin eleganța decorațiunilor. Și pentru că nunțile la înălțime sunt și ele in trend, Sala Fortuna, de la etajul 21 al hotelului, cu 120 de locuri, se remarcă prin priveliștea unică asupra orașului; aceasta este sala de bal aflată la cea mai mare înalțime, nu doar din București, ci chiar din România.

Dacă ai minim 150 de invitați și îți dorești o nuntă impunătoare, atunci Sala Ronda, cea mai mare sală de bal a hotelului, este cea potrivită pentru tine. Iar dacă ți-ai dorit dintotdeauna să îți organizezi nunta la palat, într-o sală cu candelabre impunătoare, atunci în Sala Rapsodia îți vei putea împlini visul de a fi prințesă pentru o zi. Aflate la parterul hotelului, Braseria Corso și Restaurantul Modigliani,  sunt potrivite pentru  nunți cu până la 100 de invitați, având avantajul teraselor.

Un alt moment special pe care te putem ajuta să îl organizezi este primirea invitaților, iar aici avem avantajul Terasei Opera, cu o priveliște superbă asupra Pieții Universității. Aici poți primi invitații și poți organiza o ședintă foto memorabilă.

OFERTE EXCLUSIVE ȘI BENEFICII PENTRU O NUNTĂ DE VIS

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor mirilor, am gândit un pachet – cadou cu servicii și facilități pe care le oferim gratuit celor care își organizează nunta la InterContinental, pornind de la cel mai important avantaj al organizării nunții într-un hotel – cazarea, alături de care, pregătirea mirilor și fotografiile sunt elemente importante de care am ținut cont.

Oferim un apartament pentru miri, dar și o cameră pentru nași, precum și tarife speciale pentru invitați în noaptea nunții. Apoi, sunt sala gratuită, tortul inclus în toate meniurile, degustarea, precum și detaliile privind decorarea sălii (meniuri și cartonașe cu numele invitaților, decorarea scaunelor și meselor) și echipamentele tehnice, pe care le-am inclus în pachetul-cadou din partea hotelului.

Nunta voastră la InterContinental București va fi una memorabilă!

Descarcă meniul PDF

CONTACT PENTRU ORGANIZAREA UNEI NUNȚI LA INTERCONTINENTAL

  • E-mail  bucharest.sales@ihg.com
  • Telefon 0372423206
  • Modulul de booking online
  • Detalii despre costuri și facilități, aici

culoarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunticuloarea-anului-2018-nunti
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL