Tips&tricks pentru o nuntă de vis

Între 9 și 11 noiembrie, hotel InterContinental București participă la Mariage Fest 2018

Tips&tricks pentru o nuntă de vis
Nunta voastră este printre cele mai importante amintiri pe care le vei împărți cu alesul sau aleasa, familia, dar și prietenii. Visele vor deveni, în sfârșit, realitate, după ce preț de câteva luni bune ați bifat împreună mai multe lucruri de făcut din lista de pregătiri pentru nuntă. În ziua nunții, toate ideile pe care le-ai avut pentru nuntă se concretizează, iar sărbătorirea acestor clipe va rămâne o amintire dragă pentru toți cei implicați.

Nunta este unul dintre cele mai prețioase momente ale unui cuplu, iar la InterContinental București, petrecerea de nuntă strălucește și mai mult, mulțumită zâmbetelor pe care invitații nu se pot abține să le afișeze!

Organizatorii de evenimente, precum și ofertele personalizate fac din InterContinental Hotel București locul ideal pentru petrecerea de nuntă - așa cum vei descoperi și la standul nostru din cadrul Mariage Fest 2018. Mariage Fest își va deschide porțile în incita grandiosului Palat al Parlamentului în perioada 9-11 noiembrie.

Înainte de toate, iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare legate de de logistică și buget pentru organizarea petrecerii tale de nuntă.

TO DO LIST

1. Bugetul 

Odată ce ți-ai ales stilul potrivit pentru nunta voastră, hotărăște-te cât trebuie să cheltuiți, pe baza contribuțiilor proprii, precum și ale familiilor voastre.
La InterContinental București, bugetul pentru petrecerea de nuntă este flexibil. Peste patru oferte de meniu îți stau la dispoziție, iar cu facilităţi de ultimă oră şi cele mai bune servicii personalizate, cea mai frumoasă zi din viaţa ta poate fi magică - rămâne să alegeți care ofertă de meniu și ce fel de decoratiuni vreți să vă încânte la petrecere. Consultă broșura noastră pentru nunți de vis și fă-ți o idee!

2. Fă o listă cu invitați 

Cu siguranță că atunci când te-ai logodit, toți prietenii tăi au început să se întrebe dacă vor fi invitați la petrecerea de nuntă.
Lista cu invitați va fi de mare ajutor în organizarea petrecerii de nuntă. Astfel îți vei putea da seama care sală va fi potrivită pentru petrecerea voastră. Chit că vrei o nuntă clasică, exact ca în basme, ori că visezi la ceva nonconformist, nu rata ocazia de a te întâlni cu reprezentanții noștri pentru a descoperi ofertele potrivite pentru nunta ta de vis!

3. Apelează la serviciile unui wedding planner, pentru o nuntă fără cusur

La InterContinental București te bucuri de serviciile unui specialist în planificarea și coordonarea evenimentelor private, precum nunți sau botezuri. Coordonatorul evenimentului te va ajuta să planifici fiecare detaliu, astfel încât totul să decurgă perfect, conform așteptărilor. Pentru rezervări, contactează-ne la +40 372 423 206, bucharest.sales@ihg.com sau online, pe www.eventsinbucharest.ro/nunti

Ca totul să fie mai uşor, coordonatorul de nunţi de la InterContinental®, împreună cu partenerii săi, te vor ajuta să alegi toate detaliile pentru ca nunta ta să fie cu adevărat unică: decoraţiuni, DJ, fotograf, cameraman, mărturii, limuzină, candy bar, aranjamente florale, program artistic și spectacolul de lumini!

4.  Stabilește data și rezervă locațiile

Decide-te dacă aveți locații separate pentru ceremonie și recepție, luând în calcul timpul de călătorie între cele două locuri. La InterContinental, te afli în inima orașului, la kilometrul 0. Suntem conectați direct cu toate mijloacele de transport în comun, iar stația de taxiuri este la un minut distanță. Toți invitații pot beneficia de acces la parcarea subterană a hotelului nostru. Astfel, una dintre problemele majore pe care le poți întâmpina în organizarea nunții tale este rezolvată din start!
Nunțile în centrul Bucureștiului la InterContinental nu întâmpină probleme! Suntem foarte atenți la detalii, pentru că știm că acestea fac diferența.
 
5. Vino la standul InterContinental din cadrul Mariage Fest 2018!
 
Dacă încă nu te-ai hotărât cum ai vrea să se desfășoare recepția nunții tale, nu este prea târziu: se pot face rezervări la standul nostru din cadrul Mariage Fest. Te așteptăm cu un lobby înflorat cu buchete din partea Olla și te servim cu macarons apetisante, dar și cu concursuri cu premii atrăgătoare la scena Mariage Fest, precum “Prinde buchetul”. Poți câștiga buchetul de nuntă realizat de Olla Flowers, un voucher la Sunday Brunch la Braseria Corso pentru voi doi și un voucher, tot pentru două persoane, la Health Club 22!
 
 
Te așteptăm la Mariage Fest să îți dezvăluim mai multe!

Tips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de visTips&tricks pentru o nuntă de vis
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL