Locația perfectă pentru nunți, în centrul Bucureștiului

Cauți un loc central pentru nunta ta, dar cu priveliște spectaculoasă?
 

aranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriu
InterContinental răspunde tuturor cerințelor tale pentru o nuntă urbană fără cusur. Noi exprimăm luxul de a avea o nuntă pefectă prin regula celor trei "T"-uri.

Tradiție
InterContinentalul este un simbol al orașului, care s-a transformat odată cu acesta. A fost aici acum 45 de ani, cu siguranță va fi și peste alți 45, când probabil vei dori să le arăți strănepoților poze de la nunta ta. Pentru București, InterContinental are greutate de simbol și statut de legendă. Dacă alegi această locație de lux pentru nunta ta în oraș, vei avea parte de un eveniment fericit, dar și prestigios.

Trenduri și flexibilitate
La noi poți alege dintr-o gamă largă de spații versatile, cu priveliști uluitoare asupra orașului. Fiecare sală de la InterContinental are profilul ei, dar poate fi personalizată în funcție de gusturile și povestea voastră. Fie că îți dorești o nuntă intimă sau una grandioasă, o nuntă în interior sau una pe terasă, o nuntă minimalistă sau una teatrală, o nuntă tip cocktail sau una de basm, vei avea un organizator dedicat, care îți va recomanda spațiul potrivit și te va ajuta să-l transformi.

Transport
Suntem în inima orașului, la kilometrul 0. Nimeni nu va avea nevoie de hartă ca să ne găsească, nici de explicații suplimentare. Suntem conectați direct cu toate mijloacele de transport în comun, iar stația de taxiuri este la un minut distanță. Toți invitații pot beneficia de acces la parcarea subterană. Prin urmare, una dintre problemele majore pe care le poți întâmpina în organizarea nunții tale este rezolvată din start. Checked!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre ce înseamnă o nuntă în stil InterContinental, stabilește-ți chiar acum o întâlnire cu experții noștri completând formularul de mai sus.

Descarcă meniul PDF

aranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriuaranjament-de-nunta-in-nuante-de-verde-si-auriu
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL