Nunta perfectă: totul impecabil, de la planificare la detalii!

organizare-nunti-bucuresti
Tendințe în decor pentru nunțile anului 2018, posibilitățile de personalizare a evenimentului, cele mai importante aspecte logistice, cum te poate ajuta cu wedding planner să organizezi evenimentul visat - te invităm să descoperi în mini ghidul de mai jos.

De ce decoratiuni poți să beneficiezi dacă îți organizezi nunta la InterContinental?

Sălile de bal de la Hotelul InterContinental sunt săli cu personalitate proprie, cu un decor care le distinge de alte săli sau cu o priveliște unică. De aici și avantajul de a nu trebui sa investești foarte mult în decorațiuni pentru nuntă.

Spre exemplu, Sala Ronda, cea mai mare sală de bal a hotelului, cu o capacitate de pana la 250 de invitați la o nuntă, este decorată cu o operă de artă impresionantă pe fundal.  Denumită simbolic „Hora”, această pictură pe lemn decorată cu foiță de aur, dă valoare și recognoscibilitate sălii.
În Sala Rapsodia, candelabrele impresionante din sticlă de Murano te fac să te simți la un bal organizat la palat, iar priveliștea superbă asupra orașului pe care o ai din Sala Fortuna, de la etajul 21 al hotelului, îi va impresiona pe invitați și va pune în umbră orice decorațiune.   

Pe lângă aceste beneficii, mirii care își organizează nunta la InterContinental beneficiază de un pachet cadou din partea hotelului din care fac pare și decorațiuni diferite pentru săli, precum: fețe de masă și huse de scaune cu funde de diferite culori, meniuri și cartonașe pentru numele invitaților, numere de mese, lumini arhitecturale, echipamente audio-video.

Care sunt posibilitățile să îți personalizezi nunta?

În general personalizarea nunții este legată de o anumită culoare sau de o tematică la care ar fi bine ca mirii să se gândească încă de când comandă invitațiile. Atunci când este vorba despre culoare, mirii trebuie să ia în calcul culoarea florilor, a fețelor de masă, a scaunelor și fundelor de scaune, dar și la culoarea luminilor din sală. Tendințele anului 2018 în materie de decor de nuntă se aliniază trendului internațional, culorii violet. Rochia și buchetul miresei,  buchetele și rochiile nașei, ale domnișoarelor și cavalerilor de onoare trebuie și ele luate în considerare. Mărturiile de nuntă și tortul pot fi și ele personalizate, dacă e cazul.

La InterContinental, împreună cu partenerii noștri în materie de decorațiuni, Partyland, oferim mirilor posibilitatea de a alege cele mai noi și la modă materiale, dar care să fie potrivite și pentru design-ul sălilor Ronda, Rapsodia și Fortuna sau al Restaurantului Modigliani și al Braseriei Corso.  
Spre exemplu, Sala Fortuna este prevazută cu scafe luminoase de diferite culori, ecrane de proiecție și videoproiectoare încorporate, iar la Sălile Ronda și rapsodia punem la dispoziția mirilor lumini arhitecturale care pot fi setate pe diferite culori.

Cât de importante sunt serviciile de logistică în organizarea unei nunți?

Nu există nuntă în ziua de astăzi fără logistică legată de echipamentele tehnice sau decorațiuni. Este important ca mirii să ceară referințe, să fie atenți la alte evenimente similare la care participă, pentru a ști ce să ceară. Sau, să apeleze la un organizator de evenimente care are cunostințele și experiența necesare pentru a susține un eveniment reușit. Iar la noi va găsi asta din plin.
La InterContinental, colaborăm cu furnizori renumiți pentru calitatea serviciilor precum SCS pentru echipamentele și soluțiile tehnice legate de evenimente și Partyland, care susține decorațiunile suplimentare, astfel încât orice solicitare poate fi susținută și indeplinită cu sucees.

Ce riscuri poți să întâmpini dacă nu apelezi la specialiști/ wedding planners?

Riscurile sunt legate de reușita evenimentului, dar și de timpul consumat de miri pentru anumite detalii organizatorice și servicii care pot fi lăsate în grija organizatorului.
La InterContinental, cu ajutorul experienței în organizarea multor evenimente similare, dar și al furnizorilor, wedding plannerii noștri sunt capabili să anticipeze anumite nevoi, să le dea mirilor sfaturi legate de organizare, dar și să le dea încrederea că sunt pe mâini competente, care vor contribui la reușita evenimentului.

Descarcă meniul PDF

Contact pentru organizarea unei nunți la InterContinental:

organizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucurestiorganizare-nunti-bucuresti
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL