Vacanța urbană la Health Club 22

La Health Club 22 te bucuri din plin de farmecul și facilitățile oferite de Hotel InterContinental Bucuresti. Relaxare, confort, o priveliște superbă  - iar acestea sunt doar câteva dintre motivele care te vor face să revii. 

Vacanța urbană la Health Club 22
Pe timp de vară, o mică vacanță, chiar și de tip citybreak la un hotel internațional în București precum Hotel InterContinental București poate fi chiar pauza de care aveai nevoie.  
Cu orașul la picioare, tot ce trebuie să faci este să te bucuri din plin de oaza de relaxare pe care ți-am dedicat-o - Health Club 22
Hotelul nostru din centrul Bucureștiului găzduiește Health Club 22. Acesta este locul perfect pentru clipele când vrei să te relaxezi, să intri în formă, să-ți păstrezi condiția fizică sau doar să lenevești preț de câteva ore. În plus, acesta este singurul centru de wellness din centrul capitalei situat pe un roof-top. Crede-ne, priveliștea de la etajul 22 este absolut superbă!
 
Când te cazezi la Hotel InterContinental București, experiența de travel petrecută într-un astfel de landmark bucureștean nu poate fi decât memorabilă: ești la 5 minute de Centrul Vechi al orașului și atracțiile sale, priveliștea de la fiecare balcon este atractivă, iar camerele sunt extrem de confortabile. Aici, vii ca oaspete și pleci ca fan al întregii experiențe. 

Ce îți oferă Health Club 22 de la Hotel InterContinental București

Odată cu vara, acum este momentul perfect să te bucuri din plin de toate facilitățile și serviciile oferite în cadrul clubului nostru de wellness. Fiecare detaliu a fost creat pentru a-ți asigura un traseu de relaxare, vitalitate și mult răsfăț. Odată ce ai pășit la etajul 22, poți lăsa deoparte grijile și stresul; a venit momentul să le înlocuiești cu o mică vacanță, fie că stai la noi o noapte, un weekend sau mai mult. 

Când vine vorba de piscine în București, ne mândrim cu a noastră din plin - îți oferă tot spațiul necesar pentru câteva ture de bazin sau puțină relaxare pe marginea ei. Dacă scopul tău însă este să faci puțină mișcare, centrul de fitness cu trainer personal este alegerea potrivită - instructorul se va ocupa de tine cu toată atenția cuvenită, iar aparatele moderne te vor ajuta să îți atingi obiectivele sportive.  

Poți opta, de asemenea, să profiți și de baia de aburi sau sauna uscată, pentru a te curăța de tot stresul acumulat peste zi. Sau daca vrei doar să ai parte de cîteva clipe petrecute cu tine însuți, o poți face în jacuzzi, relaxându-te, sau pe terasă, savurând un fresh delicios sau o cafea aromată. Pentru a completa experiența îți recomandăm o sesiune de masaj - la finalul ei, te vei simți ca nou! Ai o gamă variată de opțiuni de masaj și terapii din care să alegi, în funcție de ce îți dorești - terapii asiatice, aromaterapie, tratamente detoxifiante sau anti-îmbătrânire, sau masaj de relaxare. 

Ce trebuie însă neapărat să încerci cât timp ești cazat la noi este o sesiune de plajă pe terasa deschisă - priveliștea de la etajul 22 te va face cu siguranță să vrei să îți petreci câteva ore aici.
Cardurile noastre de loialitate sunt create pentru a te face să te întorci mereu la noi pentru servicii premium și răsfățul pe care ți-l doreai, iar ele includ multe dintre beneficiile oferite de clubul de wellness. Aceastea sunt menite să îți ofere ocazia de a te bucura de fiecare avantaj atunci când vii în vizită la noi. De exemplu, Elite Card-ul îți oferă și 3 luni ca membru la Health Club 22 (accces la sala de gimnastică, piscină, jacuzzi, saună, șezlonguri pe terasă, bar de băuturi răcoritoare), pentru a putea savura cu adevărat fiecare strop de relaxare. Acestea sunt micile sau marile detalii care transformă orice vizită la Hotel InterContinental București într-o mini-vacanță urbană dedicată nevoilor tale.

Data viitoare cînd ești cazat la noi nu ezita să profiți din plin de toate aceste beneficii. Iar dacă nu ți-ai rezervat încă o cameră, grăbește-te să o faci - vei fi cu un pas mai aproape de mica vacanță de vară pe care ți-o doreai! 
Vacanța urbană la Health Club 22Vacanța urbană la Health Club 22Vacanța urbană la Health Club 22
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL