Unde să mănânci pentru o experiență culinară dusă la rang de artă

unde-sa-mananci-in-bucuresti
Atunci când vine vorba de topul restaurantelor din București în 2017, avem o întreagă enciclopedie pe care o punem la dispoziția oaspeților noștri, acesta fiind un subiect preferat al echipei Concierge de la InterContinental.

Atent selectate și validate de cele mai pretențioase gusturi în materie de gourmet, reperele rafinate care fac dintr-o zi sau o seară mai degrabă o experiență de artă sunt cu adevărat memorabile.
Îți propunem în continuare o incursiune în zona celor mai elegante restaurante din București, aflate în locuri încărcate de tensiune pozitivă culturală.

Oaspeții noștri turiști în București iubesc să inițieze descoperirea orașului cu Centrul Vechi, un cartier pietonal cu clădiri unice, înscrise în Lista monumentelor istorice protejate. Sigur, după o plimbare intensă, apare întrebarea - unde să mănânci în centrul vechi? Pentru fiecare preferință culinară există o opțiune, așa că poți să bei o cafea delicioasă la Grand Cafe Van Gogh, unde te așteaptă o ambianță cosmopolită într-un spațiu cu o istorie de 90 de ani, serviciu prietenos, chiar și un mic dejun disponibil întreaga zi.

La lăsarea serii, o idee minunat de aritstocrată ar fi o piesă de teatru la Teatrul Național, după care, ce ai spune de o cină ușoară, la un restaurant Italian în apropiere?  Unul dintre cele mai bune restaurante Italienești din București, Modigliani, aflat în incinta hotelului InterContinental, are toate calitățile unui restaurant italian autentic: delicii rafinate proaspete, pregătite cu pricepere de Bucătarul Șef, ingrediente originale italiene, insoțite de vinuri aduse din faimoasele podgorii ale Italiei. Decorul clasic și atmosfera intimă creată de lumânări, acorduri de pian, live și de reproducerile după picturile celebrului pictor Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seară romantică.

Dacă iubești restaurantele rafinate și exclusiviste, ai putea să încerci o incursiune în arta culinară la Joseph, lansat de Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai reputați chefs din România, recunoscut și la nivel internațional pentru talentul și inovația în bucătărie. Locul reușește să devină instant o alegere în fața căreia nu ai putea rezista, deoarece fiecare experiență vine ca un moment special, ca un ritual gastronomic personalizat pentru fiecare client în parte.

Sigur că trei opțiuni nu reușesc să cuprindă toată enciclopedia de experiențe culinare care se ridică la rang de artă, în București, așa că am pregătit o serie de articole dedicate subiectului, pe cate te invităm să le descoperi săptămânal, pe eventsinbucharest.ro.
unde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucurestiunde-sa-mananci-in-bucuresti
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL