Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!

Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!
Terasa de vară Corso by Veuve Clicquot, prima terasă din București care poartă numele celebrei mărci de șampanie, s-a deschis, anunțând încă o vară memorabilă în inima Bucureștiului!

Terasa din centrul Bucureștiului, ce aparține de braseria Corso, este locul perfect în care să vii să te relaxezi la sfârșitul zilei, dar și locul unde cina are gustul efervescent al vacanței. Având un nou meniu, terasa Corso by Veuve Clicquot îți șoptește cu glasul verii cum simțurile tale vor fi răsfățate în nenumărate feluri. Să descoperim o parte din surprize!
 

Noul meniu al terasei din București Corso by Veuve Clicquot


Terasa este pregătită să ofere o experiență exotică, cu diverse cocktailuri, smoothies și delicii de vară care îți vor face vizita la Corso by Veuve Clicquot să fie un moment al zilei mult așteptat.
Pregătește-te de o călătorie senzorială în timp ce-ți savurezi paharul cu smoothie de vară Summer Splash, Glass of Life, Strawberry Delight, Green Apple, sau Glowing Green. Pregătite cu ingrediente naturale proaspete în combinații revigorante, smoothies cu suc de aloe vera, înghețată, căpșuni, mango, lămâi, miere îți dau vitalitatea de care ai nevoie în zilele toride.

Gustările Summer Delights, ce constau în salate proaspete (Classic Caesar salad) și platouri cu fructe, nuci și măsline, dar și internaționale, satisfac apetitul pentru vacanță. Încearcă Jerusalem Platter, cu a sa selecție de delicatese din Orientul Mijlociu: hummus, falafel, babaganoush, feta, măsline și pita, pentru o masă ușoară, dar sățioasă! Din meniu nu lipsește platoul românesc, cu ghiudem, roșii, cașcaval, măsline și condimente.

Cocktailurile dau pofta de petrecere și animă serile din această terasă din București: Delete the drama, Lady in Pink, Green Mile, Walk of Fame și Palomita conțin gin, vodka sau tequila în combinație cu piure de mango, kiwi, suc de grapefruit, mentă sau sirop de ghimbir (printre altele). Nu pot lipsi cocktailurile cu șampanie: Rose sparkles, un cocktail cu vodka, șampanie Veuve Clicquot, rodie, rozmarin și sweet & sour mix este ceea ce vei comanda la o ieșire glam, de girls’ night out, iar Fizzy kiwi cu Veuve Clicquot, suc de portocale și kiwi îți dă starea pe care ți-o dorești într-o seară distractivă de vară.

Momentele speciale se sărbătoresc - cum altfel? - cu o cupă de șampanie Veuve Clicquot. Brut, Rose sau Rich la pahar pentru o zi reușită, sau la sticlă, pentru o vară de succes. Dom Perignon este și el un brand disponibil la prima terasă din București by Veuve Clicquot.

Romantic, business sau fun casual, terasa Corso by Veuve Clicquot reușește să îmbine toate stilurile într-un mod sofisticat, iar redeschiderea sa marchează începutul unei noi veri memorabile.
Petrecerile private vor fi strălucitoare și intime, în același timp - așa că vă invităm pe toți la terasa noastră cu stil, din inima orașului!
Terasa Corso by Veuve Clicquot este deschisă în fiecare seară, de la ora 18.00 și până după miezul nopții. Intrarea se face din Bulevardul Nicolae Balcescu. 25 de locuri, inclusiv fotolii confortabile și gondole.

Vezi aici meniul in intregime. Rezervări se pot face la: 0799 994 995 sau bucharest.restaurants@ihg.com
Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!Cele mai îndrăgite terase din București: Corso by Veuve Clicquot!
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL