Revelion la InterContinental - Petrece ca Marele Gatsby

Comunicat de presă 29 noiembrie 2018

Revelion la InterContinental - Petrece ca Marele Gatsby
InterContinental București vă invită pe 31 decembrie la o călătorie în timp pentru a petrece un Revelion precum Marele Gatsby, cu decoruri elegante și o atmosferă tipică anilor ’20. 

Celebra Sală Ronda de la etajul 1 va găzdui o petrecere fastuoasă cu peste 300 de invitați. O sală cu renume și o tematică devenită clasică nu putea să aibă decât un entertainment pe măsura. Loredana, o voce iconică românească va susține un recital de excepție înainte de trecerea dintre ani. Alte nume care vor completa distracția în seara de Revelion la InterContinental sunt  Doina Spătaru la saxofon, baletul IUNO și DJ Emi.

Petrecerea tematică Marele Gatsby propusă pentru seara de Revelion este una extrem de sofisticată și din punct de vedere culinar, aici veți putea gusta șase feluri de mâncare care poartă denumiri specific tematicii petrecerii, precum "Golden twenties", "The American dream" sau "Glitz & Glam".  Printre delicatese servite, oaspeții se vor delecta cu terină de prepeliță în crustă de ierburi servită cu ciuperci “alla boscaiola”,  mușchi de vită cu mousse de cartofi și tartufo, baby carrots, cartofi violet și sparanghel, servite cu sos marsala dar și alte delicatese menite să ofere o experiență gourmet. 

Pentru ca petrecerea să fie pe măsura așteptărilor, cel mai bun outfit Great Gatsby, cel mai bun dans, cel mai petrecăreț grup dar și un ‘’Lucky Winner’’ vor avea ocazia să câștige city break-uri în cele mai faimoase hoteluri InterContinental din Europa. 

Prețul Revelionului în Sala Ronda este de 1150 RON/ persoană inclusiv pachet complet de băuturi. Pentru rezervările achitate până la data de 30 noiembrie, se acordă un discount de 10%. Pentru copiii sub 12 ani, se acordă un discount de 30%.

Restaurantele Modigliani și Corso vor găzdui alte două alte petreceri de Revelion, cu bufet de gală și petrecere cu DJ. Bufetul de gală va conține preparate internaționale, românești și un pachet complet de băuturi. Prețul unui loc la aceste petreceri este de 870 RON/ persoană.

Petrecerea din centrul orașului are și avantajul spectacolului de artificii de la miezul nopții, de care se vor bucura toți cei prezenți. 
Oferta de Revelion include și prețuri speciale de cazare - 499 RON/ cameră dublă cu acces la Health Club 22. 
Locurile de parcare nu vor fi o problemă deoarece parcarea publică subterană beneficiază de 900 de locuri de parcare.

Mare Gatsby, tematica propusă de InterContinental pentru Revelionul 2019 dar și petrecerile stilate organizate la Modigliani și Corso, promit cea mai bună distracție pentru marea petrecere dintre ani!
Rezervări se pot face la telefon 0799 994 995 sau email Bucharest.restaurants@ihg.com. Oferta completă se poate consulta pe www.eventsinbucharest.ro 

Relații cu media: Dana Chiriac, Marketing & PR Manager, InterContinental București dana.chiriac@ihg.com sau 0727 810 200
Revelion la InterContinental - Petrece ca Marele GatsbyRevelion la InterContinental - Petrece ca Marele GatsbyRevelion la InterContinental - Petrece ca Marele GatsbyRevelion la InterContinental - Petrece ca Marele GatsbyRevelion la InterContinental - Petrece ca Marele Gatsby
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2018 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL