Regăsește-ți pacea interioară la Health Club 22

piscina-centru-bucuresti-universitate

Piscină și Jacuzzi, masaje și terapii orientale, sală de fitness și saună, iar vara, terasa pentru plaja, în mijlocul Bucureștiului, la Universitate. Noi îți punem orașul la picioare. Restul depinde de tine.


Ritmul orașului e amețitor, iar pentru a-ți păstra echilibrul, te ajută să te detașezi de cotidian pentru a putea vedea  lucrurile în perspectivă. Sa te te ridici deasupra problemelor zilnice, la propriu? De ce nu? La InterContinental ai parte de relaxare la cel mai înalt nivel, la Health Club 22. Vei gasi aici mai mult decât o sală de fitness în centrul Bucureștiului, mai mult decât o piscina la Universitate. Vei descoperi o oază de relaxare, un loc cu totul diferit față de zgomotul și aglomerația sălilor de sport obișnuite.
 
O piscină interioară, cu o terasă în aer liber, cu vedere spre Universitate. Un centru de fitness complet echipat, cu antrenor personal. Jacuzzi, o gamă largă de masaje thai, plus saună uscată și umedă. Poți găsi toate acestea la Health Club 22, la cel mai înalt nivel al hotelului InterContinental București.
 
Scufundă-te în relaxare
Dupa o zi de muncă plină de provocări, o sedință de înot în piscina interioară, cu apă încalzită este momentul de care ai nevoie pentru a te elibera de grijile zilnice, dar și pentru a te revigora și a-ți întări musculatura, mai ales dacă munca ta se desfășoară la birou. Apoi, te poți hidrata cu o bautură răcoritoare savuroasă, acompaniată de panorama orașului dincolo de geamurile uriașe de sticlă. Adaugă și un strop de meditație, în zona deJacuzzi. Apoi, liniște... Bucură-te de momentele la sauna umeda sau uscată, înainte de un duș rece și apoi, din nou la piscină.

Alege o pauza de revitalizare
Masaje corporale sau faciale, de detox sau anti age, antistress sau holistice, toate te invită să îți calibrezi simțurile la armonie. Cea mai iubită alegere a oaspeților nostri este cea a terapiilor asiatice, alături de rasfățul pielii cu uleiuri luxuriante, cu ceai verde sau minerale de la Marea Moartă. Ia o pauză de la programul aglomerat și permite-ți bucuria relaxării profunde sau a revitalizării corpului, și minții.
 
Ia-ți doza de energie și optimism
Centrul de fitness îți pune la dispoziție un antrenor personal, vestiar privat, echipamente de ultimă generație și băuturi revigorante din partea casei, pentru ca tu să fii la înălțime, la propriu. Nu este nimic mai relaxant ca exercițiile fizice în timp ce admiri frumusețea orașului, fie că îl surprinzi la momentul răsăritului, dis de dimineață, sau seara târziu, cu luminile care pulsează energie.
 
Starea de bine înseamna un corp sănătos, o minte echilibrată și un spirit liniștit. Găsește-ți pacea interioară la Health Club 22, sala de fitness din centrul Bucureștiului.
Pentru că relaxarea este percepută diferit, Health Club 22 oferă posibilitatea intrărilor zilnice, dar și a abonamentelor în regim single, pentru cupluri, copii sau abonamente de grup, pentru companii, în varianta day time sau full time, cu perioade începand de la o lună până la 12 luni.
 
În funcție de perioada abonamentului, poți beneficia și de alte avantaje, cum ar fi vouchere în restaurante, masaje gratuite, intrări gratuite pentru familie și prieteni sau posibilitatea de a îngheța abonamentul și altele.

Poți gasi aici toate ofertele disponibile la Health Club 22, iar dacă dorești o ofertă personalizată, sau de ce nu, dacă vrei să oferi un cadou inspirat, scrie-ne pe adresa bucharest.healthcentre@ihg.com sau sună la 0372423900.
 
piscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitatepiscina-centru-bucuresti-universitate
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL