World Travel Awards 2019

Susțineți InterContinental București!

 World Travel Awards 2019
An de an, InterContinental București tinde spre cel mai ridicat standard al calității în ceea ce privește serviciile de ospitalitate pe care le pune la dispoziția clienților săi, iar anul acesta, suntem onorați să vă anunțăm că InterContinental București este nominalizat la World Travel Awards în cadrul a două secțiuni: Romania’s Leading Business Hotel 2019 și Romania’s Leading Hotel 2019.

Suntem bucuroși că eforturile noastre au fost luate în considerare pentru acordarea acestor două prestigioase titluri. Descoperiți toate nominalizările pentru World Travel Awards 2019 și, până la data de 28 aprilie, puteți susține InterContinental București printr-un vot la cele două secțiuni în cadrul cărora a fost nominalizat!

InterContinental București a primit premiul Romania’s Leading Business Hotel în 2013 și în 2015, iar titlul de Leading Business Hotel a fost obținut, ultima oară, în 2011.
 World Travel Awards 2019 World Travel Awards 2019 World Travel Awards 2019
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL