Giving for Good

Programul de responsabilitate socială la nivel global inițiat de InterContinental Hotels Group

Giving for Good
În luna septembrie echipa InterContinental București a participat la programul de responsabilitate socială la nivel global inițiat de InterContinental Hotels Group, denumit "Giving for Good Month" / Luna Bunătății.

În aceasta lună, colegii din peste 5000 de hoteluri IHG din toată lumea își pot alege o activitate de voluntariat, health & wellbeing sau protejare a mediului înconjurător. Pentru fiecare coleg participant, IHG va dona câte 4USD uneia dintre cele 11 ONG-uri agreate, dintre care SOS Satele Copiilor, pe care Hotelul InterContinental București a decis să o aleagă.
Astfel echipa hotelului a organizat activități precum donații de  lenjerie, prosoape, cearșafuri și a oferit în dar tortul aniversar pentru copiii SOS Satele Copiilor București care și-au serbat ziua de naștere.

Alți colegi au participat la "Tower Run" (au urcat pe scări până la etajul 22 al hotelului), au jucat fotbal și au făcut un tur al Parcului Herăstrău cu bicicleta.
Prin aceste acțiuni interactive, colegii Grupului InterContinental București au contribuit cu ore de voluntariat și sport care se vor transforma în fonduri pentru SOS Satele Copiilor.

"Am îmbinat distracția și sportul cu activitățile de susținere a celor nevoiași și astfel am câștigat și pentru noi și pentru comunitatea din care facem parte, susținând și cauza nobilă a programului Giving for Good MOnth" a spus Lior Bebera, director general InterContinental București.

Hotelul InterContinental București  este un susținător activ al comunității locale prin proiecte pe termen lung precum Caledonian Ball pentru Fundația Light into Europe, Supa de Crăciun pentru persoanele fără adăpost din București împreună cu Casa Ioana, donații de vouchere și lenjerie pentru acțiuni caritabile și fundații, precum și Ora Pământului pentru susținerea mediului înconjurător.
Giving for GoodGiving for GoodGiving for GoodGiving for Good
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL