Programul Green Engage

Programul Green Engage

Hotelul nostru face parte din programul Green Engage, un proiect inovator de dezvoltare durabilă creat în cadrul lanțului IHG.


Acesta este un proiect inovator de dezvoltare durabilă creat în cadrul lanțului IHG, bazat pe un instrument online avansat, care măsoară impactul zilnic al hotelurilor participante asupra mediului înconjurător.

Acest sistem online monitorizează energia și apa consumate, precum și cantitatea de deșeuri produsă de fiecare hotel participant, oferind în același timp recomandări și soluții pentru a conserva energia și pentru a reduce la minimum amprenta de carbon. IHG a creat Green Engage pentru a se asigura că hotelurile noastre sunt proiectate, construite și pregătite pentru a susține o dezvoltare durabilă optimă.

Vă încurajăm să participați în calitate de turist responsabil față de mediu, atunci când vă cazați la unul dintre hotelurile IHG înrolate în programul Green Engage.
Programul Green EngageProgramul Green EngageProgramul Green EngageProgramul Green EngageProgramul Green Engage
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL