Modigliani

Situat la parterul Hotelului InterContinental, Restaurantul Modigliani se află la kilometrul 0 al orașului, cu intrare atât din hotel, cât și din strada Batiștei.

restaurant-intercontinental-bucuresti
Restaurant italienesc autentic
Cunoscut în trecut sub numele de "Madrigal", Restaurantul Modigliani are toate calitățile unui restaurant italian autentic: delicii rafinate , însoțite de vinuri alese din faimoasele podgorii ale Italiei. Decorul clasic, dominat de reproduceri după picturile celebrului Amedeo Modigliani, și atmosfera intimă creată de lumina lumânărilor fac din acest restaurant locul perfect pentru o seară romantică sau pentru o cină de afaceri, cu savoare autentică.

La Restaurant Modigliani cina începe cu o selecție apetisantă de aperitive, urmată de supe aromate. Dacă îți plac pastele, atunci poți alege delicioasele spaghetti alle vongole cu pătrunjel proaspăt. Din specialitățile bucătarului, îți recomandăm filletto rossini sau ossobuco di vitello. Cei îndrăgostiți de preparatele la grătar vor descoperi aromele unice ale cotletului de porc românesc sau ale celebrei vite argentiniene.

Te invităm să explorezi delicii culinare internaționale și să guști din vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.
Delicii autentice
Cele mai rafinate selecții de carne, făcute cu grijă de bucătarul-șef, întâlnesc legumele de sezon și sosurile delicate. Rețetele și ingredientele originale, precum pastele italiene, somonul norvegian, vita argentiniană sau creveții "Tiger" din Indonezia, contribuie din plin la gustul desăvârșit al felurilor de mâncare pregătite la Modigliani.

Pastele preparate în casă, deserturile rafinate, busuiocul, sosurile cremoase și preparatele internaționale apetisante așteaptă să fie gustate într-o atmosferă elegantă la Restaurantul Modigliani, însoțite de muzică live la pian.

Încearcă deserturile rafinate, de inspirație italiană, însoțite de un pahar de vin roșu sau alb, care îți vor transforma orice seară într-una specială.

APARITII IN PRESA

CONTACT

restaurant-intercontinental-bucurestirestaurant-intercontinental-bucurestirestaurant-intercontinental-bucurestirestaurant-intercontinental-bucurestirestaurant-intercontinental-bucurestirestaurant-intercontinental-bucuresti
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL