Health Club 22

Găsește-ți pacea interioară la Health Club 22! Noi îți punem orașul la picioare. Încearcă ceva diferit azi: piscină & jacuzzi, masaje de revitalizare, fitness și saună.

Piscina & jacuzzi

Dacă trăiești ca să rafinezi, nu ca să impresionezi, intră în Club 22. Piscina interioară e perfectă pentru cufundarea în gânduri, iar în jacuzzi ,,meditație" rimează cu ,,vibrație". Terasa este cel mai înalt loc din București unde te poți bronza doar în compania soarelui - noi îți punem orașul la picioare, restul depinde de tine.

Masaje de revitalizare

Exerciții în ritmul orașului? Energie pură, dacă sunt urmate de masaje vibrante. Faciale, antistres sau holistice, cu bețe de bambus, ceai verde sau minerale de la Marea Moartă. Tot ce trebuie să faci e să vezi ce oferte avem disponibile.

Fitness & saună

Daca muncești pentru cauze, nu pentru aplauze, vino la centrul de fitness Club 22. Antrenor personal, vestiar privat, echipamente de ultimă generație și băuturi din partea casei; exersează în ritmul orașului, dar lasă stresul în urmă! Sauna umedă și uscată purifică trupul și sufletul, gonește grijile zilnice și redescoperă prospețimea ascunsă.

Intra in club!

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL