Iepurașul vine la brunch în București, de Paști

Alături de el, sosesc și personajele Itsy Bitsy cu multe surprize!

brunch bucurești

Rezervă
o sală

Opțiunile de Meetings ale InterContinental® București îți permit să personalizezi fară efort fiecare eveniment.

Info
1
Alege
2
Confirmă
3

Pasul 1

Info

Pasul 2

Iată sugestiile noastre. Te rugam să alegi spațiul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru evenimentul tău.

Pasul 3

Confirmă

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Multumim pentru rezervare. Te vom contacta pe email în cel mai scurt timp, pentru detalii. Pe curând!

Elegantul restaurant Corso de la parterul hotelului InterContinental București, cu priveliște spre bulevardul Nicolae Bălcescu sau spre cocheta terasă Corso by Veuve Clicquot, este rezervat în fiecare duminică, între 12:30 și 16:30, pentru tradiționalul brunch de duminică, Brunchissimo.
 
În luna aprilie, la Brunchissimo, brunchul din București  îndrăgit de adulți și de copii deopotrivă, surprizele vin în fiecare săptămână, culminând în ultimele două duminici ale lunii, atunci când am pus la cale edițiile speciale de Paști

Tot începând din luna aprilie, Teatrul Excelsior este noul partener de distracție de la Brunchissimo, iar copiii vor putea câștiga invitații la spectacolele din weekend dedicate lor. 
Ceilalți parteneri de joacă și bucurie în familie, Noriel și radio Itsy Bitsy, s-au ocupat deja de programul Iepurașului pentru parcursul întregii luni. Astfel, la brunchul din inima Bucureștiului, își vor face apariția cele mai populare personaje din lumea copiilor: prințesa Elsa, Super Zăpă și, în premieră, chiar mascotele Itsy și Bitsy!
 
În primul weekend al lunii, pe 7 aprilie, Itsy și Bitsy vor face cunoștință cu toți copiii de la locul de joacă din cadrul Brunchissimo, vor susține o extraordinară sesiune de autografe și îi vor provoca pe cei mici la cel mai distractiv brunch din București, plin de jocuri și surprize memorabile. Înghețata, clătitele proaspete și vata de zahăr vor face atât deliciul celor mici,  cât și al adulților, însă și preparatele de post vor surprinde și încânta cu savoarea lor.
 
Itsy și Bitsy ne vor onora cu prezența în intervalul orar 13:00-15:00, și vor umple locul de joacă cu cea mai pozitivă energie: râsul și aplauzele copiilor. Jocul cu baloanele nu a fost niciodată mai palpitant ca în compania mascotelor Itsy și Bitsy, care s-au pregătit intens pentru acordarea celor mai simpatice autografe și crearea amintirilor frumoase!
 
În weekendul următor, pe 14 aprilie, faimoasa prințesă Elsa va anima atmosfera prin prezența sa colorată, dar și prin jocuri interactive,  provocări distractive, baloane modelabile și picturi faciale. Elsa va petrece 3 ore alături de copii, între 13:00-16:00, și suntem siguri că va rămâne cea mai dulce amintire pentru micii participanți!

 

Brunchul din București care stimulează imaginația și satisface pofta de viață


Explozia de bucurie va fi și în rândul adulților, care se vor delecta cu muzică live, dar și cu preparate variate, inclusiv de post.  Ca în fiecare duminică la Brunchissimo, vor fi întâmpinați cu rafinatul pahar de șampanie Veuve Clicquot, iar bufetul îmbelșugat îi va purta într-o călătorie printre specialitățile culinare din jurul lumii. Mâncărurile tradiționale nu vor lipsi din meniul special! 
 
În duminicile de Paști, pe 21 aprilie (Paștele catolic) și 28 aprilie (Paștele ortodox), la Brunchissimo va avea loc mult așteptata Vânătoare de Ouă, un joc creat special pentru copii cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Pe 21 aprilie, Super Zăpă de la radio Itsy Bitsy îi va așteapta pe cei mici să se bucure de super-joacă la Vânătoare și de o repriză distractivă de Karaoke, dar și de multe, multe, jocuri noi!  Ca de obicei, Super Zăpă si jucăriile de la Noriel nu ii vor lăsa pe cei mici să se plictisească nici măcar o secundă!

Pe 28 aprilie, în intervalul orar 13:00-16:00, prințesa Elsa va reveni la Brunchissimo, pentru a-i ajuta pe copii să descopere surprizele pe care le rezervă jocul Vânătoarea de Ouă, iar în plus, pentru a realiza o super amintire, cei mici se vor bucura și de un atelier de pictură și decorare de ouă, unde vor avea prilejul să își folosească ideile creative debordante.
 
Meniul zilei va include, pe lângă rafinamentul preparatelor din bucătăriile internaționale, și tradiționalele preparate de Paști: cozonac, drob, ouă roșii, friptură de miel și savuroasa pască, iar atmosfera de sărbătoare va fi întreținută pe parcursul întregului eveniment Brunchissimo cu vin spumant și muzica live ritmată.
 
Lumina Sărbătorilor Pascale strălucește din plin la Brunchissimo, brunchul din centrul Bucureștiului ca te îmbie la răsfăț în scumpa companie a prietenilor și familiei. Nu rata edițiile speciale de Paști de luna aceasta!
 
Preț 7, 14 aprilie: 250 lei/ persoană.
Preț 21, 28 aprilie: 300 lei / persoană

Gratuit pentru copiii sub 10 ani și reducere de 50% pentru copiii sub 14 ani. 
Program 12.30 - 16.30.
Vin spumant Rhein pe toată durata evenimentului.
Pachet de băuturi inclus (vin roșu și alb, bere, sucuri răcoritoare, cafea, ceai)
Pentru fiecare sticlă de șampanie cumpărată primești un cadou surpriză de la Veuve Clicquot!
Parcare gratuită în funcție de disponibilitate.
Rezervă o masă prin formularul Brunchissimo sau contactează-ne la 0799 994 995.

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL