Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!

În fiecare duminică pornești într-o fabuloasă călătorie culinară
 

Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!

Rezervă
o sală

Opțiunile de Meetings ale InterContinental® București îți permit să personalizezi fară efort fiecare eveniment.

Info
1
Alege
2
Confirmă
3

Pasul 1

Info

Pasul 2

Iată sugestiile noastre. Te rugam să alegi spațiul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru evenimentul tău.

Pasul 3

Confirmă

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Multumim pentru rezervare. Te vom contacta pe email în cel mai scurt timp, pentru detalii. Pe curând!

Sperăm ca ne-ai dus dorul în perioada verii, căci avem o veste importantă: începând cu 15 septembrie, Brunchissimo revine, plin de surprize savuroase! În această perioadă, când frunzele încep să cadă și să danseze lin în aer, ca apoi să atingă ușor pământul, ești invitat să uiți de problemele cotidiene și să pășești în atmosfera festivă și caldă a brunch-ului din București -  Brunchissimo!

Brunch-ul este un eveniment social, cel mai bine gustat în compania celor dragi. Invită-i să ți se alăture! Rezervă acum și petrece, alături de cei dragi, patru ore minunate, în fiecare duminică între orele 12:30 și 16:30. Vei experimenta o aventură culinară care te va purta din România în Italia, Franța, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Thailanda, în timp ce muzica live completează mâncarea delicioasă cu muzică armonioasă.

Copiii până la vârsta de 6 ani sunt bineveniți să vi se alăture gratuit, în timp ce taxa pentru copiii de până la 12 ani este de 50% din prețul obișnuit de 255 RON. Membrii IC Bucharest Social Club au discount 15 / 20% în funcție de tipul de card.

Cei mici se vor distra de minune, pentru că noutatea acestui sezon de Brunchissimo este dedicată lor, în mod special: zona spațiului de joacă dispune de un castel gonflabil, iar ZĂPĂ și alți animatori de la Radio Itsy Bitsy vor fi prezenți la Brunchissimo în fiecare duminică. În acest nou sezon de Brunchissimo, Noriel va fi partenerul de joacă al copiilor, și va aduce concursuri cu premii și tombole pentru cei mici. Așadar, vă invităm pe toți la joacă!
 

Brunchissimo, un brunch în București pe gustul tău


Prietenii și membrii familiei se întâlnesc la Brunchissimo, unde pot savura un meniu bogat,  tip bufet, îmbinat cu o selecție fină de băuturi. La Brunchissimo, vom servi vin spumant de-a lungul după-amiezii, astfel încât tu, împreună cu familia și cu prietenii tăi veți putea toasta pentru toate lucrurile care vă încântă. Iar dacă sărbătoriți ceva cu totul special, atunci puteți cumpăra șampanie la un preț special. În timpul acestui ritual de duminică, două zone de live cooking îți vor încânta simțurile și te vor surprinde. Răsfață-te cu preparatele din carne, gătite la foc la fel de domol precum vara se transformă în toamnă, însoțite de o chiflă-brioche delicioasă și garnitură de salată de coleslaw.

Tematica variată a celei de-a doua zone de live cooking  va fi biletul tău surpriză spre o călătorie prin întreaga lume, lăsându-te să te întrebi: ”oare care va fi următoarea destinație?”. Așteaptă-te la fructe de mare, cum ar fi midii, stridii, caracatiță și creveți, să formeze o mare de culori intense și să te poarte într-o croazieră spre Marea Mediterană. Legumele proaspete își vor da întâlnire cu orezul în rulouri maki vegetariene, shakshuka îți va condimenta după-amiaza, iar selecția românească și internațională de brânzeturilor va merge perfect cu vinul spumant, până seara. La stația de deserturi, clătitele fac acrobații în aer înainte să fie înmuiate în fântâna de ciocolată. Yum!

Brunchissimo București este un eveniment special pentru familii, dar este potrivit și pentru grupuri de prieteni. De asemenea, recomandăm Brunchissimo pentru aniversări și zile de naștere - locul are toate elementele care să te ajute să îți petreceți ziua ca pe o mare sărbătoare a vieții. Cele patru ore vor trece de parcă ar fi fost doar câteva clipe, căci timpul pare că zboară atunci când ne simțim bine, în compania celor dragi. Savurează fiecare moment! Rezervă în avans și descoperă multe arome ale lumii la brunch București!

Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!Duminică, Brunchissimo revine la InterContinental!
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL