Braseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorie

Braseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorie
Rezervă
O braserie este, așa cum spune dicționarul urban, un restaurant franțuzesc cu atmosferă relaxată. Ca o coincidență, și Bucureștiul a fost cândva supranumit ”Micul Paris", deci existența Braseriei Corso la kilometrul 0 al orașului nu este o surpriză - chiar și numele "Corso" trimite către o faimoasă cafenea interbelică, asigurând continuitatea poveștii. Din 1971, anul în care s-a deschis InterContinentalul, numele de "Corso" a fost sinonim cu stilul occidental și cele mai exotice delicatese ale vremii. Astăzi, braseria din București este un spațiu elegant și relaxat, rafinat și confortabil. Deschis întreaga zi, restaurantul propune un meniu adaptat ritmului și gusturilor contemporane, din ingrediente premium. 

Business lunch în centrul orașului
Se spune că succesul unei întâlniri de afaceri se obține la fel ca o medalie sportivă: cu muncă multă și un strop de inspirație. La Braseria Corso, inspirația vine din decorul clasic elegant, din experiența culinară care implică toate simțurile, din a lua pulsul Bucureștiului, pe care îl simți extrem de aproape.

Nu rata stația live, marea atracție a prânzului în Corso! Bucătarii noștri talentati pregătesc paste, risotto sau carne și legume în stil asiatic chiar în fața ta.

Bufetul extrem de bogat îți atrage privirea cu salate de sezon, o selecție atentă de brânzeturi și mezeluri tradiționale și prăjituri făcute în casă. Secțiunea de bufet cald răspândește mirosuri ademenitoare: supe sau ciorbe, fripturi fragede sau pește proaspăt, combinații fusion de legume. Deserturile în stil Corso continuă tradiția de 45 de ani de patiserie de calitate în inima orașului, cu delicioase preparate de casă.

Braseria Corso: ofertă specială business lunch
De luni până vineri, între orele 12.00 și 15.00, vă așteptăm să luați prânzul de afaceri la Corso, cu o ofertă specială:
  • Stație live cu paste proaspete, carne și legume
  • Selecție de brânzeturi, mezeluri și pește
  • Salate și legume de sezon
  • Supe și feluri principale
  • Deserturi de casă
  • Apă, răcoritoare și băuturi calde
Preț: 115 RON / pers. (TVA inclus).
Pentru că o întâlnire de afaceri are șanse mai mari de succes la un prânz gustos, într-un loc memorabil, în inima orașului.
Brunch și evenimente la Corso Braserie
În fiecare duminică, Braseria Corso este gazda perfectă pentru jovialul Brunchissimo - amintirile gourmet se creează în familie: stridii proaspete, lattaio corner, muzică live, loc de joacă și activități pentru copii, parcare gratuită.

De asemenea, Braseria Corso este locul potrivit pentru organizarea oricărui eveniment special de mici dimensiuni: nunți, botezuri, petreceri private sau de companie. Capacitate: 32 de mese, 95 de locuri înăuntru, 20 de locuri pe terasă.

Braseria se află la parterul hotelului, cu vedere la bulevard (intrare separată din Bd. Nicolae Bălcescu), fiind in apropierea punctelor turistice si de afaceri importante ale Bucurestiului. Poți ajunge direct cu metroul pina la Piata Universitatii sau poti parca in parcarea publica subterana de unde poti ajunge direct in holul hotelului.
 
 
 
 

Braseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorieBraseria Corso: un prânz de afaceri poate face istorie
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL