Prânz de afaceri la braseria Corso

Atmosferă elegantă pentru prânzuri de afaceri de succes. Vedere spectaculoasă la bulevard și o terasă vibrantă. O experiență memorabilă în centrul orașului!

Prânz de afaceri la braseria Corso
Rezervă
Aflată la parterul Hotelului InterContinental București, Braseria Corso este un spațiu rafinat și confortabil cu o vedere spectaculoasă la bulevard (intrare separată din Bd. Nicolae Bălcescu). De la primele ore ale dimineții până seara târziu, terasa aduce un plus de energie pentru clienții care vor să ia pulsul orașului. Decorul clasic elegant, experiența culinară și spectacolul orașului pe fundal amintesc în mod plăcut de Micul Paris.

Deschisă în fiecare zi, pentru mic dejun, prânz și cină, braseria propune un meniu cu preparate românești și denumiri "a la Belle Epoque", reinterpretate în stil contemporan.

De asemenea, bufetul extem de bogat în salate de sezon, supe sau ciorbe, preparate calde și deserturi pregătite în casă asigură succesul unui prânz de afaceri senzorial, memorabil și relaxant în centrul orașului. Nu lipsește stația live, unde bucătarii pregătesc pe loc paste, gnocchi, risotto, peste și legume în stil asiatic.

În fiecare duminică, din septembrie până în iunie, Braseria Corso este gazda perfectă pentru "Brunchissimo", cel mai apreciat brunch din oraș pentru o experiență fabuloasă în familie. Meniu variat și gustos. Deserturi senzaționale. Muzică live. Program pentru copii și distacție cât cuprinde.

În același timp, braseria Corso este locul potrivit pentru organizarea oricărui eveniment special cu până la 95 de invitați: botezuri, recepții, aniversări.

Program: Luni - Duminică pentru mic dejun (6.30- 10.30), prânz (12.00 - 15.00), cină (18.00 - 22.30)
Capacitate: 32 de mese, 95 de locuri înăuntru, 20 de locuri pe terasă.
Sunday Brunch: 12.30 - 16.30 pm (septembrie - iunie)

Fă o rezervare chiar acum la 0799 994 995 sau online, folosind formularul de mai sus!

Prânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria CorsoPrânz de afaceri la braseria Corso
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL