Petreceri corporate de Crăciun interzise oricărui *Grinch*!

petreceri corporate de Crăciun

Rezervă
o sală

Opțiunile de Meetings ale InterContinental® București îți permit să personalizezi fară efort fiecare eveniment.

Info
1
Alege
2
Confirmă
3

Pasul 1

Info

Pasul 2

Iată sugestiile noastre. Te rugam să alegi spațiul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru evenimentul tău.

Pasul 3

Confirmă

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Multumim pentru rezervare. Te vom contacta pe email în cel mai scurt timp, pentru detalii. Pe curând!

Ho ho ho! Sperăm că ai ales deja o temă pentru petrecerea de Crăciun, deoarece anotimpul bucuriei și al sărbătorii vine imediat!

Vă lansăm tuturor o invitație călduroasă de a sărbători sfârșitul unui an de lucru plin de succes la InterContinental București, într-una din celebrele noastre săli de evenimente tip ballroom, cu unul din cele patru meniuri de Crăciun absolut delicioase, create special pentru această ocazie.

Sărbătorește alături de echipa ta de elfi harnici la o petrecere de iarnă memorabilă -  anul acesta, va fi cu totul specială!

Consultă meniul

Să ningă pe Terasa Opera

Terasa Opera - un spațiu în aer liber, amenajat cu un pom de Crăciun frumos decorat, o casă magică din lemn și multe delicatese de iarnă, cum ar fi turta dulce, vinul fiert și propriul nostru spirit tradițional - țuica - vor aduna toate zâmbetele! Priveliștea asupra Pieței Universității, decorată cu luminițe strălucitoare, va crea un moment perfect de surprins în fotografii și împărtășit pe rețelele de socializare. Toată lumea se va grăbi să le surprindă cu telefonul!

Apropos de fotografii…

… Cere-le angajaților tăi, cu ceva timp înainte de petrecere, să adune imagini cu ei înșiși alături colegi, indiferent dacă se află la locul de muncă sau în afara biroului. Adunați pozele distractive făcute cu membrii echipei pe parcursul anului și alocați-le puțin timp pe parcursul serii pentru o prezentare a galeriei - la petrecerile de Crăciun de la InterContinental Hotel București, slideshow-urile distractive pot fi vizionate în saloanele Ronda, Fortuna sau Rapsodia!


Sezonul bucuriei

Situată la primul etaj, Ronda ballroom este cea mai mare și mai elegantă sală de bal din cadrul InterContinental București - și putem adăuga că schema de culori și candelabrul superb fac din acest spațiu alegerea perfectă pentru petrecerile corporate de Crăciun elegante.

Capacitatea sa este de 250 de oaspeți în stil banchet sau 450 la o recepție de cocktailuri; din acest motiv, sala de bal Ronda este perfectă pentru petreceri neconvenționale! Aici puteți să aduceți o trupă live, să organizați o expoziție de modă sau chiar să o remodelați complet și să o redecorați pentru a fi reprezentativă pentru tema petrecerii voastre. Aceasta poate fi chiar legată de companie, de un context specific sau de un domeniu de activitate. Oaspeții vor fi distrați și uimiți de spațiul generos și meniul delicios - inclusiv o stație de gătit live!

Consultă meniul

Fiți veseli ca zurgălăii!

... în Rapsodia ballroom, de asemenea situată la primul etaj al hotelului. Această sală are un decor minunat pentru petrecerea corporate de Crăciun - cu candelabrele impresionante și un aspect de sala de bal, parcă desprinsă dintr-un palat din povești.

În această sală cu o capacitate de 200 de locuri, tu, alături de colegii tăi veți fi răsplătiți pentru eforturile și dedicarea depuse pe tot parcursul anului. Vino să sărbătorești cu bucurie sfârșitul acestui an de lucru și să petreci alături de echipa ta grozavă!

Un bal mascat sau o petrecere cu costumații sunt teme potrivite pentru acest ballroom, căci decorul parcă te invită să te îmbraci cu ținute alese și să te distrezi toată noaptea! Socializează, dansează, râzi cu poftă și fii vesel - lasă-te cuprins de spiritul sărbătorilor de iarnă în acest ballroom superb.

Orașul festiv, admirat din sala Fortuna

Petrecerile corporate de Crăciun desfășurate la InterContinental nu pot fi complete fără o sală de bal cu o priveliște spectaculoasă. Fortuna ballroom situată la etajul 21, este cea mai elegantă locație pentru a admira orașul! Vederea impresionantă de la etajul 21 este cu siguranță încă un moment fotogenic a orașului festiv.

Sala Fortuna este un spațiu modular, care poate fi împărțit în două camere separate. Sistemul special de iluminat de aici îți poate personaliza evenimentul în culorile logo-ului companiei. Alte echipamente multimedia moderne - sunet și ecranele încorporate din sală - îți stau la dispoziție atunci când alegi sala de evenimente Fortuna ballroom ca loc al petrecerii corporate de Crăciun.

Petrecerea de Crăciun, este, de asemenea, ocazia perfectă de a mulțumi tuturor colegilor pentru munca depusă pe parcursul anului. Ai ocazia să faci chiar și puțină regie artistică pentru acest moment: muzica și luminile din sala Fortuna vor crea atmosfera potrivită și vor întări întotdeauna moralul tuturor celor care vor asista la petrecere, făcându-i să se simtă implicați în ceva cu adevărat deosebit și important.

Nici o petrecere corporate de Crăciun nu este completă fără un toast! Indiferent dacă plănuiți să aveți un open bar, sau doar bere și vin ori un anumite număr de tichete pentru bar pentru fiecare oaspete în parte, asigurați-vă că acest lucru este comunicat efectiv tuturor angajaților înainte de sosire.

Consultă meniul și alege cea mai potrivită opțiune pentru băuturi.

Este perioada anului în care toată lumea se bucură din abundență și sărbătorește alături de echipa sa de succes!

PENTRU EVENIMENTE CORPORATE te rugăm să contactezi Departamentul de Vânzări InterContinental București la adresa de e-mail  bucharest.sales@ihg.com, sau la telefon +40 372 423 206

Sărbătorile vin!


 

petreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciunpetreceri corporate de Crăciun
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate

Copyright 2018 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL