Intercontinental meeting breaks

Noul concept de meniuri pentru evenimente business a fost special creat pentru a satisface nevoile unui public sofisticat, cosmopolit, adept al unui stil de viață sănătos și în căutare de noi experiențe. 

unde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimente

Rezervă
o sală

Opțiunile de Meetings ale InterContinental® București îți permit să personalizezi fară efort fiecare eveniment.

Info
1
Alege
2
Confirmă
3

Pasul 1

Info

Pasul 2

Iată sugestiile noastre. Te rugam să alegi spațiul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru evenimentul tău.

Pasul 3

Confirmă

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Multumim pentru rezervare. Te vom contacta pe email în cel mai scurt timp, pentru detalii. Pe curând!

Creație a bucătarului-șef, conceptul respectă 6 principii-cheie și reinterpretează tendințele culinare printr-o abordare originală a stilului urban.

Ne mândrim cu faptul că meniurile noastre business sunt:
1. SPECIFICE SEZONULUI 
Tot timpul anului, folosim cele mai bune și mai proaspete produse de sezon, pentru a oferi varietate si a da valoare în plus meniurilor noastre. Iată de ce ele surprind mereu și au un aspect atrăgător.
2. SIMPLE & SAVUROASE 
Pe parcursul evenimentului, memoria este susținută prin notițe. În timpul pauzei, memoria e stimulată de papilele gustative, gata să se lase delectate de preparate familiare, însă cu accente surprinzătoare. Ingredientele autentice, locale și internaționale, fac din meniurile noastre experiențe memorabile.
3. NUTRI-DELICIOASE 
Efortul de a te concentra necesită un echilibru nutritiv perfect, întreaga zi. Ne ajustăm meniurile pentru fiecare moment al zilei, pentru a reflecta întotdeauna standardele unei vieți sănătoase. Preparatele noastre sunt bogate în vitamine, minerale și fibre, pentru un efect energizant. Putem da curs dietelor speciale, la cerere. 
4. CREATIVE & AMUZANTE 
Pauzele de cafea rimează perfect cu socializare, conversație, oameni care descoperă și experimentează. Accentele interactive din meniurile noastre îi vor face pe oaspeți să iasă din atmosfera oficială, să se relaxeze si să devină creativi. În plus, dau o notă de amuzament pauzelor de cafea.
5. UȘOR DE SAVURAT 
Canapé-uri, frigărui de fructe sau de legume, focaccia și o gamă largă de foietaje făcute în casă - iată ambasadorii gustului, perfecți pentru o pauză de cafea memorabilă.
6. EYE-CATCHING 
Preparatele noastre vor atrage toate privirile prin formele simple și rafinate deopotrivă. Modul de prezentare este inspirat din tendințe: folosim materiale naturale și suprafețe brute, cu un aspect chic, ce te duc cu gândul la “pivnița bunicii”. Creăm un tablou sofisticat, dar care degajă o atmosferă caldă, de unde nu lipsesc elementele surpriză! În procesul de preparare, folosim echipamente de ultimă oră, extrem de performante, și ingrediente autentice.

Poți accesa aici toate opțiunile de meniuri corporate ale InterContinental! Tot ce trebuie să faci pentru a vedea opţiunile disponibile este să selectezi varianta de meniu pe care o doreşti din bara de navigare. În plus, echipa noastră de bucătari este încântată să creeze un meniu original, special pentru tine. Astfel, poţi fi sigur că vei avea o experienţă de neuitat la InterContinental® Bucharest. 

unde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimenteunde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimenteunde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimenteunde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimenteunde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimenteunde-gasesc-meniu-cu-fructe-de-mare-pentru-evenimente
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL