Arta unui business lunch de succes

Un business lunch este prilejul perfect de a incepe o relație de parteneriat în afaceri.

Business lunch Corso

Rezervă
o sală

Opțiunile de Meetings ale InterContinental® București îți permit să personalizezi fară efort fiecare eveniment.

Info
1
Alege
2
Confirmă
3

Pasul 1

Info

Pasul 2

Iată sugestiile noastre. Te rugam să alegi spațiul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru evenimentul tău.

Pasul 3

Confirmă

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Multumim pentru rezervare. Te vom contacta pe email în cel mai scurt timp, pentru detalii. Pe curând!

Succesul unui proiect poate depinde de buna desfășurare a prânzului în compania partenerului de afaceri mai mult decât crezi! Întâlnirile tête-à-tête sunt o modalitate valoroasă de a construi relații solide, în special în contextul actual al comunicării digitale. Business lunch-ul este ocazia potrivită pentru a-ți întâlni colaboratorii și pentru a discuta deschis planurile de viitor în afaceri.

Scopul principal al unui business lunch nu este acela de a lua prânzul, ci de a-ți cunoaște și înțelege un pic mai bine interlocutorul.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să iei masa, ci, că prânzul este mai degrabă un pretext pentru întâlnire. Studiază puțin meniul înainte de a sosi în restaurant și astfel vei ști ce preparate să alegi. Sugestia noastră este să alegi un restaurant cu meniu tip bufet suedez, căci acest tip de meniu este ideal pentru o masă în interes de business din mai multe motive:

Nu trebuie să aștepți sosirea comenzii

Un lucru de evitat, în special în cazul unei întâlniri de afaceri, este așteptarea îndelungată a sosirii comenzii. Un meniu tip bufet garantează faptul că timpul vostru nu va fi irosit. În plus, întâlnirea va fi una animată în jurul bufetului încărcat cu diverse preparate, dându-ți ocazia să descoperi detalii despre personalitatea și gusturile personale ale partenerului tău de afaceri - este recomandat ca la un business lunch să permiți dezvăluirea laturii umane a partenerului tău, pentru o mai bună înțelegere și comunicare. Un scurt schimb de idei și impresii despre lucrurile care nu țin numai de afaceri poate da tonul unei întâlniri relaxate și naturale, un cadru propice pentru cultivarea încrederii reciproce.

Meniul variat nu lasă loc gafelor

Regimul alimentar al fiecărui om depinde de mai mulți factori. Unele restricții (alergii, diete) sau alegeri de lifestyle (cum e vegetarianismul, spre exemplu) pot să dea planurile de prânz peste cap, atunci când rezervarea este la un restaurant nepotrivit. Cu un meniu tip bufet, sunt foarte multe opțiuni de preparate pe placul fiecăruia. Chiar dacă nu ai informații despre preferințele și restricțiile culinare ale partenerului de afaceri, opțiunile unui bufet sunt întotdeauna îmbelșugate, dar bine echilibrate, astfel încât toată lumea să poată savura prânzul pe care și-l dorește.

Poți plăti în avans

Plata în avans este o opțiune discretă atunci când plănuiești un business lunch. La un business lunch tip bufet suedez, rezervarea se poate face cu plata în avans, evitând momentul așteptării notei de plată; astfel, tu și partenerul tău de afaceri vă veți putea canaliza atenția și energia spre lucrurile care contează cu adevărat pentru voi.

La Braseria Corso, situată la parterul hotelului InterContinental, găsești conceptul de business lunch cu un bufet variat și de calitate, într-un spațiu luminos, elegant și familiar în același timp.
O stație de live cooking pentru paste proaspete cu mai multe tipuri de sosuri te va surprinde cu gustul autentic italian, chiar în centrul Bucureștiului. Plita încinsă cu mai multe preparate internaționale te invită să faci o călătorie culinară în jurul lumii, iar mâncărurile vegetariene pot fi completate și cu preparate din carne, la cuptor.

Fructe și legume proaspete, o selecție de brânzeturi franțuzești, mezeluri românești și nu numai și chiar un in-house bakery cu toaster la îndemână sunt o gustare delicată și aleasă.
Prăjiturile preparate în casă îndulcesc întâlnirea de afaceri, iar băuturile răcoritoare, cafeaua și ceaiul sunt în prețul fix al prânzului de afaceri cu meniu tip bufet suedez de la Braseria Corso. Cu un business lunch la Braseria Corso, bătălia este pe jumătate câștigată - depinde de tine să atingi succesul!

Braseria Corso este un spațiu ideal pentru întâlniri de afaceri în timpul săptămânii, dar și în weekend - cu mențiunea că duminica, aici se desfășoară Brunchissimo, un sunday brunch potrivit mai degrabă pentru întâlniri cu familia și prietenii.

Oferta, program și rezervări business lunch
  • Oferta business lunch la Corso, Luni - Vineri 12.00 - 16.00:: 115 RON / persoană (TVA inclus).
  • Sunday Brunch: 12:00 – 15:00. (în fiecare duminică în perioada septembrie - iunie). Preț: 250 RON/ persoană, gratis pentru copii până la 10 ani, 50% discount pentru copii până la 14 ani
  • Rezervări: prin telefon, la 0799 994 995.
  • Capacitate: 32 de mese, 95 de locuri în interior, 20 de locuri pe terasă.


 

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2019 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL