Sunday Brunch

Din 24 septembrie te invităm la Brunchissimo!
Un nou sezon de bună dispoziție, cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot, un loc de de joacă complet reamenajat pentru și mai multă distracție pentru copii și un live band senzațional - totul pentru după-amiază de duminică relaxantă în familie. În fiecare duminică, între 12:00 și 16:00. 

Te așteptăm cu fructe de mare gătite live, paste și stridii proaspete la standul de seafood, o impresionantă roată de parmezan gata să însoțească delicioasele paste gnocchi, feluri cu carne și pește porționate și servite chiar în fața ta. Dar și o mulțime de preparate internaționale și locale în vogă precum salatele colorate create în stil tapas, selecția de brânzeturi nobile sau pita preparată în casă, care îți vor încânta papilele gustative.

În “Lattaio corner” te vei bucura de gustul fin al mozzarellei, elegantele mini ricotta, consistența delicioasă a burratei, laolaltă cu o selecție de specialități semipreparate italienești, realizate cu măiestrie de către Cristian Marino, Executive Chef-ul nostru.

Bar-ul de cafea și înghețată, standul de clătite și savuroasele deserturi preparate în casă, împreună cu pachetul de băuturi ce include vin alb și roșu, bere draft și suc îți vor încânta simțurile și vei vrea sa rămâi cât mai mult.


Informații participare:

Preț: 245 ron/ persoana. 
Gratuit pentru copii până în 6 ani, 50% reducere pentru copii sub 12 ani. Prețul include primire cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot și un pachet de băuturi (vin alb și roșu, bere draft, sucuri, cafea și apă).

Pentru fiecare sticlă de șampanie cumpărată primești un cadou surpriză de la Veuve Clicquot!


Deschis între 12.00 -16.00.Parcare gratuită în funcție de disponibilitate.
Rezervă o masă prin formularul din această pagină sau contactează-ne la 0799 994 995.

Testimoniale
"Locul de joacă mi se pare o idee minunată - s-a dovedit o atracție binevenită pentru părinți! Muzica a fost bine aleasă, iar mâncarea, delicioasă. O experiență foarte plăcută!"
Kendall Peet
Director, International British School of Bucharest
Testimoniale
"Am petrecut foarte bine. O atmosferă fantastică și o mâncare pe măsură!"
Craig Turp
Editor Sef, In Your Pocket Guide

Rezervă

cele-mai-bune-scoici-din-bucuresti

Simfonia scoicilor în București

Dacă viața e ca o cutie de bomboane, atunci paradisul este o stridie. Se spune că fructele ...

Vizitează pagina
brunch cu fructe de mare

Brunch cu fructe de mare în București

​Un nou sezon de bună dispoziție! Un pahar de sampanie Veuve Clicquot la primire și un loc ...

Vizitează pagina
interioare-intercontinental-bucuresti

Spații pentru evenimente

Spațiile noastre de evenimente sunt cunoscute publicului ca opțiuni ideale pentru mese ...

Vizitează pagina

Termeni și Condiții

Copyright 2018 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL